Pe arena politică din Moldova apare aripa de tineret a PPEM

tineri11
Foto: Tinerii PPEM PC: ppe.md

Duminică, 11 octombrie, Organizația de Tineret a Partidului Popular European din Moldova (TPPEM) organizează Congresul său de constituire.

Evenimentul va întruni delegați ai organizațiilor teritoriale de tineret din toată țara, liderii PPEM, invitați speciali precum și reprezentanți ai societății civile.

„Congresul este un pas foarte important pentru tinerii și simpatizanții Partidului Popular European din Moldova, întrucât va stabili principalele linii de activitate pentru Aripa de Tineret. Suntem conștienți de necesitatea și oportunitatea momentului, deoarece TPPEM își propune să consolideze tinerii în jurul ideii de integrare europeană, să le schimbe atitudinea față de politica moldovenească și să-i implice în procesul de guvernare”, a menționat Ion Ranga, membru al Grupului de inițiativă pentru crearea TPPEM.

În cadrul Congresului vor fi aprobate Programul și Statutul TPPEM. Totodată, vor fi constituite organele de conducere și va fi ales Președintele organizației pentru o perioadă de doi ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente