Tânăra Carolina Gorun a fost premiată la un concurs muzical din Germania

12122472_1098320423512232_8737687451698901269_n
Foto: PC: Facebook/Carolina Gorun

Tânăra muziciană Carolina Gorun a obținut premiul trei la Festivalul-Concurs Internațional „Stauferkrone” Deutschland 2015, cu piesa „Dein Name in meinem Herzen”.

Carolina cântă de la vârsta de șapte ani și cariera ei a început a se înfiripa odată ce a pășit în studioul regretatului compozitor Mircea Guțu. „Este cel care mi-a scris mai multe piese și care mi-a fost și profesor, și prieten”, ne spune tânăra.

Pentru #diez, Carolina a spus că își dorea de mult timp să ajungă pe piața muzicală din Germania și pentru aceasta a înregistrat două piese în acea țară, iar cu una dintre ele a participat la concurs. „A fost o preselecție și piesa mea a fost selectată pentru a participa în concurs. Am fost foarte emoționată, deoarece nu m-am așteptat să mi se acorde acest premiu, deși îmi doream foarte mult. Am fost 19 participanți – unul mai bun ca altul. Este un concurs internațional de șlagăre germane, dat fiind faptul ca au fost cinci țări participante”, a relatat Carolina.

Datorită faptului că a obținut locul al treilea, a câștigat posibilitatea de a înregistra un cântec în unul din cele mai bune studiouri din Munchen.

 

PC: Facebook/Carolina Gorun
PC: Facebook/Carolina Gorun

Anterior, a participat la diverse concursuri după care au urmat alte piese, colaborări cu compozitorul Vlad Mircos, Gicu Cimbir, Andrei Tostogan, Veceslav Daniliuc, Andreas Anastasious, Cipru, Ylva și Linda Persson, Suedia, Hans-Ulrich Pohl, Germania etc. Au urmat alte colaborări și videoclipuri la piesele „La Sofia” și „Inima mea”.

„Mi-aș dori să ating cele mai înalte culmi ale muzicii, să fac piese care să ajungă la sufletul oamenilor, să obțin premii importante și la alte competiții muzicale și, desigur, să devin o artistă apreciată pentru talent și să duc faima Republicii Moldova peste tot în lume. Sunt fericită că m-am născut aici, în Moldova și afirm cu mândrie aceasta, oriunde m-aș afla”, a conchis interpreta.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente