Iubirea este moartă. Iubirea este reală. Ce, de fapt, este iubirea? În era digitală, tinerii din ce în ce mai mult apelează la creativitatea pe care ți-o poate oferi tehnologiile informaționale în toate sferele, inclusiv în cea a mariajului. Astfel, un tânăr a creat un joc video pentru a o cere în căsătorie pe iubita sa.

Tânărul, de profesie designer de jocuri video, a creat un joc, unde fiecare nivel era, de fapt, o etapă importantă din viața lor – prima întâlnire, prima călătorie împreună. Deși și jocul s-a dovedit o provocare pentru iubita sa, după ceva timp, ea a ajuns la nivelul final, unde a „întâlnit” cântăreți Mariachi, adică interpreții de muzică specific mexicană, dar și pe prietenul său în versiunea de 16 biți, care i-a oferit un inel.

Astfel, după testarea întregului joc, tânăra a primit inelul real, care se afla, în tot acest răstimp, în spatele laptopului.

Ambii tineri sunt storyteller-i, adică adepți ai artei și imageriei de a dezvolta imaginația cititorilor istoriilor lor și au un blog personal pe Tumblr, pe care îl poți urmări.