(video) Minut național = minut internațional! Află cum să suni peste hotare la același preț ca și în Moldova

Abonament – OOH 5 Italia 600×400 masters ro preview
Foto: PC: Moldcell

La Moldcell, un minut internațional costă la fel ca și unul național. Fiecare moldovean are rude sau prieteni care locuiesc peste hotare. Ne dorim să fim cât mai aproape de cei dragi, indiferent de distanțele care ne despart.

Tehnologiile moderne au simplificat mult comunicarea, iar cu Abonament Moldcell nu mai există niciun fel de bariere pentru a împărtăși noutăți și emoții spre țările cu cele mai mari comunități de cetățeni moldoveni.

O prejudecată locală spune că e mai ieftin când ne sună pe noi rudele plecate peste hotare. Într-o ofertă revoluționară la Abonament, Moldcell schimbă regulile jocului și egalează prețurile la apeluri naționale și internaționale.

Un minut internațional costă la fel ca și unul local

Cu Abonament Moldcell sunați peste hotare pe fix și pe mobil din minutele naționale incluse la coeficient de 1:1. Și asta fără SIM adiționale, aplicații sau Internet.

Optați pentru Abonament Moldcell de la 150 de lei pentru a avea acces la aceste prețuri senzaționale. 100 de minute naționale pot fi convertite în 100 de minute internaționale foarte simplu, prin expedierea unui SMS cu orice text la 208 gratuit. Minutele internaționale sunt valabile 30 zile, iar conversiunea va avea loc automat în fiecare lună, fără taxe adiționale.

Iar pentru cei care preferă comunicarea pe Internet, prin Skype, Viber sau rețele de socializare, Abonament Moldcell are și trafic de date inclus. Puteți beneficia de internet nelimitat la viteză superioară de până la 150 Mb/s.

+5 Soluții bune la Abonament Moldcell

Pachetele Abonament Moldcell sunt convenabile pentru toate categoriile sociale. Diversitatea opțiunilor tarifare începe de la 60 de lei pe lună pentru abonații noi, iar pentru comunicare fără oprire, alegeți Abonament 350, cu minute naționale și trafic Internet nelimitat, precum și 300 de minute internaționale incluse.

Beneficiile Abonament Moldcell includ:

# convorbiri nelimitate în rețea;
# minute naționale convertibile în minute internaționale la coeficient 1:1;
# minute naționale convertibile în minute de roaming;
# de patru ori mai mult trafic Internet;
# opțiunea Internet comun vă permite să împărțiți traficul Internet inclus pe tabletă sau cu un prieten.

Nu mai așteptați să vă contacteze rudele de peste hotare. În Moldova, aveți acces la cele mai avantajoase tarife de comunicare mobilă pentru a păstra legătura cu oamenii dragi. Accesați aici oferta în detalii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente