Cai verzi pe pereți – noul blog al pribeagului în SUA, Alex Gurdila

gurdila
Foto: Alex Gurdila și noul său blog - Cai verzi pe pereți

Alex Gurdila de mai bine de un an își caută norocul în Statele Unite ale Americii. Fiind acum în Seattle, a decis să se relanseze în blogging cu noul său produs – Cai verzi pe pereți (titlul ales din lipsă de inspirație).

„Îţi scriu urmărind răsăritul soarelui deasupra grandiosului Seattle. Da, oraşul unde a apărut Nirvana, oraşul celor care nu dorm. Eu, adică El, împreună cu Ea, am decis să pornim un proiect. Să scriem. Mai ales eu, pentru că simţeam cum încetişor devin paralizat fără litere, fără imagini, fără creaţie.

Nu întreba cine este Ea, nici de unde a venit această idee cu un personaj incognito. Adevărul e că ambii trebuia să rămânem anonimi, dar adresa .eu nu permite acest lucru”, spune prima publicare pe blog.

Citiți interviul #diez cu Alex Gurdila înainte de a pleca din Republica Moldova

 

Cai verzi pe pereți

Cai verzi pe pereţi a apărut într-o criză de idei, după două săptămâni de stors creierii. Unele istorii vor fi adevărate, altele modificate pentru interesul şi securitatea celor menţionaţi.

„Eu voi fi acel romantic incurabil, Ea… aşa cum e o femeie deşteaptă. Eu voi scrie cu diacritice, Ea uneori fără. Eu o să încerc să descriu imagini frumoase, Ea pe cele adevărate. Mă rog, sper că ai înţeles.

Te rog numai să ai răbdare, să fii înţelegătoar cu noi şi să ne dai şansa de a deveni lectura ta la o cafea dimineaţa sau seara înainte de culcare. M-ar face foarte fericit să ştiu că o parte din procrastinarea ta o petreci anume cu ceea ce scriem noi”, adaugă Alex Gurdila.

Blogul îl găsiți aici: Cai verzi pe pereți sau pe pagina de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente