Participă la crearea celui mai sănătos sondaj care a existat vreodată la Chișinău

sondajcollage
Foto: Cel mai sănătos sondaj

O echipă de tineri participanți ai școlii de vară „Noua Generație Media”, organizată de Centrul Tânărului Jurnalist din Moldova, în luna iulie a acestui an, dau startul unui proiect menit să atragă atenția asupra problemelor alimentației Chișinăuienilor.

Acest sezon de vară a fost unul pe cât de călduros, pe atât de plin de intoxicații alimentare. Proiectul Healthographic ne propune să concretizăm cauza acestor intoxicații prin intermediul unui sondaj social în raza orașului Chișinău, care va avea drept rezultat final o serie de patru infografice despre starea sănătății și alimentației publice a locuitorilor capitalei.

Tinerii care au dat start acestui proiect sunt participanții taberei de vară Noua Generație Media organizată de Centrul Tânărului Jurnalist din Moldova, ce a avut loc în luna iulie a acestui an. În cadrul acestei tabere, tinerii au fost instruiți în realizarea proiectelor în domeniul Jurnalismului, iar acum ei implementează cunoștințele căpătate.

Pentru a participa la acest sondaj este necesar să răspunzi la câteva întrebări simple, accesând acest link: Cel mai sănătos sondaj.

Toată informația personală prezentată nu va fi utilizată public în nicio sursă media.

Infograficile vor fi publicate în luna septembrie pe diez.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente