Fotografi amatori și profesioniști au participat la un masterclass cu Ramin Mazur

ramin1
Foto: Egalitate prin Obiectiv cu Ramin Mazur

Peste 40 de fotografi amatori și profesioniști au participat pe 5 august la un masterclass condus de unul dintre cei mai cunoscuți foto-jurnaliști din Moldova – Ramin Mazur. Evenimentul s-a desfășurat în cadrul concursului național de fotografie „Egalitate prin obiectiv” și a avut ca scop explicarea importanței de a participa în asemenea proiecte.

În cadrul atelierului, organizat în incinta școlii de fotografie Roman Rybaleov, gazda evenimentului – Ramin Mazur – le-a povestit despre concursul „Egalitate prin Obiectiv˝, despre secretele jurnalismului fotografic, precum și despre particularitățile fotografiei jurnalistice și de reportaj.

Participanții au avut parte de o discuție interactivă despre acest gen de fotografie, au avut posibilitatea să-și împărtășească ideile și părerile referitor la subiectele propuse, dar și să afle multe lucruri noi de la gazda evenimentului.

Ramin Mazur este unul dintre cei mai renumiți fotografi-documentariști din Moldova, câștigător la numeroase concursuri internaționale, printre care și „The Circle of Life”, organizat în cadrul Festivalului Internațional de Fotografie pentru Presă, din Vilnius.

 

Egalitate prin Obiectiv

Concursul național de fotografie „Egalitate prin obiectiv” este organizat de agenția de relații publice „Profile” cu susținerea programului ONU – „Femeile în politică”.

Reamintim tuturor, că pentru a participa la primul nostru concurs național „Egalitate prin obiectiv” trebuie doar:

#1. Să realizați lucrări care s-ar înscrie în una dintre (sau ambele) nominalizări – „Femei care inspiră” (femei în sfera profesională, femei – lideri, femei cu profesii „tipice bărbătești” – fermier, constructor, programator etc.) și „Bărbați care inspiră” (bărbați care inspiră prin activitatea lor în afara sferei profesionale (ex. care au grijă de copii, casă, de alte persoane sau bărbați care au profesii mai puțin „tipice pentru bărbați” – stilist, asistent medical, pediatru etc.).

#2. Să expediați aceste lucrări (maximum trei lucrări pentru fiecare nominalizare) pe adresa noastră de email: [email protected], împreună cu formularul de participare completat – https://goo.gl/PO7oyX până la data de 23 august 2015.

#3. Să câștigați unul dintre premiile noastre puse în joc: două aparate foto Canon EOS 6D body, două aparate foto Canon EOS 700D, două obiective Canon EF 70-200mm f/4L USM, posibilitatea de a participa în 30 de expoziții în toată țara, mulțumirile publicului și notorietate!

 

Egalitate prin Obiectiv

Mai multe detalii despre concurs puteți găsi pe pagina de Facebook – Egalitate prin Obiectiv.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente