Fetele pe Biciclete organizează o petrecere a burlăcițelor pe două roți

11751419_704361439669561_8257340567805879263_n
Foto: PC: Facebook/Fete pe Biciclete

Una din Fetele pe Biciclete a zis „Da” și acesta este motivul petrecerii burlăcițelor pe două roți care va avea loc joi, 6 august, la ora 18:00, la Arcul de Triumf din centrul Capitalei.

„Adriana (da, da, fata ceea frumoasă cu părul creț și bicicletă roz) se mărită și, fiind pasionată de biciclete, s-a gândit să pună la cale un eveniment de zile mari, alături de Fete pe Biciclete”, au scris organizatoarele. „Mai exact, organizăm o petrecere a burlăcițelor pe două roți și avem de gând să pedalăm prin tot orașul și să împărțim oamenilor din bucuria noastră.”

Domnișoarele de onoare ale Adrianei au ales un dress code mai trăsnit, pe care ele îl numesc glam rock, iar fetele care vor să se alăture pot veni îmbrăcate așa cum doresc, dar cât mai creativ. Buchete de flori, dantele albe și multe alte chestii specifice unei nunți sau unei petreceri de burlăcițe sunt binevenite.

Toți participanții la eveniment vor intra în concurs pentru a câștiga prin tragere la sorți o bicicletă retro, oferită în dar de Adriana.

Vezi evenimentul pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente