Recomandări de evenimente pentru această marți, 28 iulie

young-hipster-girl

În această marți poți să-ți dedici timpul unor expoziții, unor activități intelectuale și unui film excelent. Vezi mai jos care eveniment ți se potrivește mai bine.

#1. Expoziția „BoomFoto”, 12.00

Peste 20 de participanți își expun peste 300 de fotografii. Vrei să faci un cadou drăguț unei persoane sau să îți îmbunătățești designul camerei? Acum este timpul de a-ți cumpăra drept amintire o fotografie. Expoziția va dura până pe 7 august, iar atunci vei avea ocazia și să participi la o licitație. Mai multe detalii despre eveniment afli aici.

 

#2. Vernisajul expoziției Aurel David, ora 15.00

Expoziţia Aurel David consacrată împlinirii a 80 de ani de la nașterea plasticianului, întrunește peste 50 de lucrări, realizate de artist pe parcursul a trei decenii de creație. În expoziție sunt prezentate lucrări din colecția muzeului, cât și lucrări expuse în premieră din colecția familiei artistului. Mai multe despre eveniment afli aici.

 

#3. SPEED RECRUITING – Oportunități de Carieră într-o Atmosferă Relaxantă, ora 19.00

ExpressCAREER – Speed Recruiting este un eveniment de tip Networking unde CV-ul este înlocuit de acea Primă Impresie Personală. Fiecare câteva minute cunoști o nouă persoană (Angajator sau Candidat). În acest timp ai oportunitatea să faci cea mai bună impresie, discutând despre experiența profesională, așteptările față de job sau candidat și să înțelegi cum te simți față în față cu acea persoană. Mai multe despre eveniment afli pe iTicket.

 

#4. Ședința Top Toastmasters, ora 19.00

top

Orice persoană interesată de domeniul Oratoriei și Leadershipului la nivel practic este binevenită la ședințele clubului. Nu este nevoie de o înregistrare în prealabil sau de invitație specială, așa că, dacă ești interesat și curios cum alții depășesc frica de a vorbi în public sau dorești să-ți susții prietenul care va participa în cadrul serii de oratorie, vino în fiecare marți la Biblioteca Municipală „B.P. Hașdeu”. Mai multe detalii despre eveniment afli aici.

 

#5. IQuiz[RO]-141 – Jocul final, ora 19.00

iquiz

IQuiz este un joc intelectual și distractiv care adună cea mai bună lume din capitală. Acesta este un concurs care se petrece într-un local și este format din șase runde tematice. Fiecare rundă constă din 10 întrebări. Rundele au o limită de timp. Obiectivul vostru (al jucătorilor) este de a răspunde corect la întrebări și de a obține cât mai multe puncte în schimbul răspunsurilor corecte. Câștigă acea echipă, care a acumulat cel mai mare punctaj spre sfârșitul tuturor rundelor. Mai multe despre eveniment găsești aici.

 

#6. Filmul „Orașe de hârtie”, ora 21.30

Un tânăr și cei patru prieteni ai săi pornesc în călătoria vieții lor ca s-o găsească pe vecina dispărută. Audiția Carei Delevingne pentru rolul lui Margo a fost remarcabilă, conform celor spuse de John Green (autorul cărții). Orarul filmului îl găsești aici.

#diez îți dorește distracție plăcută!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente