(foto) Bere bună și bucate gustoase sau 7 motive de ce să vii la Festivalul Berii

collage
Foto: Bunătăți la Festivalul Berii

A fost dat startul primului Festival al Berii la VATRA, iar cei care încă ezită să meargă la festival sunt îndemnați să cerceteze motivele care la sigur le vor schimba opiniile despre acest eveniment plin de bere bună și muzică calitativă.

#1. Bere, bere și iar bere

 

Festivalul Berii
Festivalul Berii

La Vatra vei putea gusta din cele mai bune beri vreodată. Peste 15 companii vin să-ți aducă cele mai bune beri la prețuri extrem de accesibile pentru dorințele tale.


#2. Bucate gustoase

 

Bucate la Festivalul Berii

Bineînțeles că la o bere bună ai nevoie și de bucate gustoase, cum ar fi niște peștișori cu lămâie, frigărui de pui sau plăcințele. Diverse restaurante din Chișinău au venit cu meniuri speciale pentru Festivalul Berii.


#3. Festivalul Berii este raiul amatorilor de muzică rock

 

PC: VATRA

Pauzele muzicale sunt umplute de piese rock – de la Beatles la Linkin Park sau Ozzy Osbourne. Amatorii acestui gen de muzică vor putea să se refugieze în muzică.


#4. Vei găsi un loc de refugiu

 

Loc de refugiu

În cazul în care ai nevoie de o pauză de la soarele arzător și mulțimea de vizitatori, poți să te oprești la mesele de lângă Amfiteatru sau la scrâncioburile din spatele acestuia și poți savura din lecturile tale preferate, ascultând muzică bună.


#5. Vei putea să-ți potolești setea de senzații tari

 

Prima tiroliană din Moldova
Bumper Ball la VATRA
PC: VATRA

La Festivalul Berii, amatorii de senzații tari vor putea să joace în Bumper Ball. De asemena, la festival a fost inaugurată prima tiroliană din Moldova, formată din două platforme situate la o distanță de 350 de metri. Tiroliana este o găselniță senzațională și pentru persoanele care doresc să învingă frica de înălțime.


#6. Cei mici vor avea și ei o băutură preferată

 

Limonadă la taraba „Sangria lui Tudor”

Vizitatorii cei mai mici ai festivalului vor putea savura din limonadele și sucurile fresh găsite la masa „Sangriei lui Tudor”. De asemenea, picii vor putea să facă o tură a Complexului Etno-Cultural VATRA, rezervând un loc în Trenulețul Berii „Stanisland” sau să zburde prin preajmă și să sară pe trambulină.


#7. Vei asculta muzică live

 

PC: VATRA

În această vineri, scena a fost încinsă de „generația în blugi” a băieților de la Gândul Mâței. Programul de sâmbătă și duminică este divers, cireșele de pe tort fiind trupele Alternosfera și Paraziții. Rezervă timp să asculți piesele amintirilor tale, care, cu siguranță, vor crea o atmosferă de neuitat.

#diez îți dorește distracție plăcută și „Noroc!”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente