Doi morți și doi răniți într-un accident rutier produs la Porțile Orașului

img_1719161_thumbs_600x440_2365281
Foto: PC: ProTV Chisinau

Un bărbat şi o femeie şi-au pierdut viaţa în această după-amiază, 16 iulie, în urma unui accident produs la interseţia străzilor Dacia şi Băcioii Noi. Alte două persoane au fost transportate de urgenţă la spital.

Salvatorii au fost solicitaţi astăzi să intervină în urma unui accident rutier produs pe bulevardul Dacia din mun. Chişinău. Apelul la 901 a fost recepţionat la ora 15.25. La faţa locului s-a deplasat o autospecială de intervenţie. Ajunşi, pompierii au stabilit că în urma unui impact între două autoturisme de model VAZ 2106 şi „Mercedes 124”, patru persoane au avut de suferit.

Conform datelor preliminare, o femeie şi un bărbat în stare inconştientă au fost descarceraţi de echipajul salvatorilor, iar ulterior, aceştia au fost preluaţi de Serviciul 903.

Alte două persoane au decedat în urma impactului. Identitatea acestora urmează să fie stabilită. Toate persoanele care au avut de suferit se aflau în momentul producerii accidentului în autovehiculul de model „VAZ 2106” . Operaţiunea de descarcerare a fost finalizată la ora 15.46. Toate circumstanţele producerii accidentului urmează să fie investigate de către ofiţerii Inspectoratului Naţional de Patrulare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente