Judocanii moldoveni s-au clasat pe locurile 5 și 7 la Universiada Mondială din Coreea de Sud

universiada
Foto: PC: mts.gov.md

Cristina Budeanu și Valeriu Duminică, membrii lotului național de judo s-au clasat pe locurile cinci și șapte la Universiada Mondială din orașul Gwangju, Coreea de Sud.

Budeanu (48 kg) a învins sportiva din India, Savita Gurung, la ipon în șaisprezecimi, iar în optimi a învins-o pe poloneza Joanna Stankwiewicz, la fel la ipon. În sferturi, folosind același procedeu, a reușit să treacă și de belgiana Anne-Sophie Jura, iar în semifinală a pierdut în fața sportivei din Brazilia, Gabriela Chbana, reușind să se claseze pe locul cinci.

Și judocanul Valeriu Duminică (81 kg) a intrat în competiție și a reușit să-l învingă în șaisprezecimi pe argentinianul Javier Bergaglio, iar în optimi pe ungarul, Koller Milan. În sferturi însă a pierdut în fața coreeanului Wang Kitchun, iar în repechage, în fața armeanului Andranik Chaparyan, clasându-se, astfel, pe locul al șaptelea în competiție.

Echipa de masculin la tir cu arcul s-a clasat pe locul nouă. Dan Olaru și Alexandra Mîrca, membrii lotului de tir cu arcul, s-au clasat pe același loc.

Silvia Dalnițchi

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente