(video) O nouă peliculă biografică despre Steve Jobs va fi difuzată în octombrie 2015

steve
Foto: PC: wallconvert.com

Este oficial. Noul film despre pionerul american al revoluției de calculatoare din anii 1970 și cofondatorul gigantului tehnologic Apple va apărea în luna octombrie a acestui an.

Filmul va fi regizat de către Danny Boyle, cunoscut pentru pelicula „Slumdog Millionaire”, care a câștigat în 2008 tocmai opt premii Oscar. Regizorul va demonstra prin acest film motivele pentru care Jobs a urcat atât de repede pe piedestalul vieții sale și nu a coborât de pe el nici după moartea sa.

Rolul lui Jobs va fi interpretat de către Michael Fassbender, cunoscut pentru rolurile sale în „X-Men: First Class” și „12 Years of Slave”. De asemenea, nume precum Kate Winslet, Jeff Daniels și Seth Rogen, la fel se numără în rândurile actorilor din „Steve Jobs”.

De fapt, rolul principal trebuia să fie jucat de către Batman-ul Christian Bale, însă acesta e refuzat. Amintim că în 2013, a mai fost filmat un film artistic despre deținătorul gigantului din Cupertino – „Jobs”, rolul principal fiind jucat de către Ashton Kutcher, filmul având un box-office mondial modest de circa 36 de milioane de dolari SUA.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente