Botanica: Trei tineri reținuți în timp ce consumau droguri într-o mașină

cffcd237abb5a833e9b1cc8994a300e58370b1693058150469d1d67e16412293
Foto: PC: igp.gov.md

Incidentul a avut loc în seara zilei de 23 iunie pe strada Valea Crucii din Capitală. În timpul asigurării ordinii publice și supravegherii circulației rutiere, un echipaj mixt de patrulare a observat un automobil care staționa, ulterior depistând la bordul acestuia trei tineri cu vârsta cuprinsă între 26 și 28 de ani, care consumau droguri.

Când au observat prezența oamenilor legii, tinerii au aruncat din mașină șase pachețele cu substanță vegetală, asemănătoare cu marijuana și un recipient din aluminiu, din care aceștia consumau drogurile.

Audiați de oamenii legii, tinerii au recunoscut că au consumat substanțe interzise și că pachețelele le aparțin, acestea fiind sigilate și supuse unei expertize.

Toți trei au fost escortați la Inspectoratul de Poliție Botanica, pentru a fi audiați de anchetatori. Dacă expertiza va demonstra că substanţele din cele șase pacheţele sunt droguri, oamenii legii urmează să investigheze de unde le-au luat suspecții și dacă erau doar pentru consum sau urmau să fie comercializate.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente