Arnold Schwarzenegger s-a apucat de farse în scopuri caritabile

1
Foto: PC: projectcasting.com

Arnold Schwarzenegger a intrat din nou în rolul robotului programat să ucidă din „Terminatorul” în cadrul unei farse bine pregătite, la Los Angeles, pentru a aduna bani în scopuri caritabile.

Fostul guvernator al Californiei a îmbrăcat costumul din piele, și-a pus ochelarii de soare, iar o echipă de machiaj i-a aranjat fața pentru a părea că a suferit câteva răni adânci care lăsau să i se vadă endoscheletul metalic. Ce a urmat a fost înregistrat și postat pe YouTube. Actorul a intrat în Muzeul Madame Tussauds și i-a așteptat pe vizitatori în locul rezervat statuii sale de ceară. Atunci când vizitatorii se apropiau pentru a face o fotografie alături de ceea ce credeau că e o simplă statuie din ceară, Arnie reușea să-i sperie, informează Agerpres cu referire la Starplus.

„Pare aproape real”, exclamă un fan entuziast. „Asta pentru că sunt real!” vine imediat răspunsul celebrului actor, făcându-i pe toți cei din jur să fugă înspăimântați.

 

Tot în cursul videoclipului, Arnold Schwarzenegger poate fi văzut confruntând un actor stradal costumat tot în „Terminator”. Confruntarea se încheie cu un concurs de interpretare a celebrei replici „I’ll be back” între fostul guvernator și actorul stradal.

Conform publicației The Hollywood Reporter, această serie de farse a fost concepută pentru a susține programul caritabil „After-School All-Stars”, care strânge bani pentru dezvoltarea programelor de after-school.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente