(video) Alegeri Locale: Cum trebuie să fie un primar care ar merita voturi

primar2
Foto: Captură din cel de-al doilea spot Promo-Lex

„Alege oameni competenți pentru o localitate prosperă” – este îndemnul celui de-al doilea spot marca Promo-LEX lansat astăzi, 2 iunie. Spotul face parte din Campania „IEȘI la VOT” și are misiunea de a încuraja votul informat și conștient în rândul alegătorilor din Republica Moldova în cadrul Alegerilor Locale Generale din 2015.

În total vor fi lansate și promovate trei spoturi video, iar cel de-al treilea urmează să apară peste o săptămână.

Vă reamintim că, în cadrul Campaniei „IEŞI la VOT!”, Asociația Promo-LEX organizează dezbateri publice electorale, campanii de informare a cetățenilor „din ușă în ușă”, evenimente publice (flash mob-uri, târguri, dezbateri, simulări al procesului electoral, proiecții de filme etc.), emisiuni tematice la TV și Radio.

Campania „IEŞI la VOT!” are drept scop promovarea şi încurajarea votului informat şi conștient în rândul alegătorilor din Republica Moldova. Campania este realizată de Asociația Promo-LEX şi beneficiază de asistență tehnică din partea National Democratic Institute Moldova și de asistență financiară din partea Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) prin Programul Consolidarea Alegerilor Transparente în Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente