Fotografie de adio la Guvern: Gaburici într-un selfie alături de echipa sa

10425471_1458728301105522_1759549983953921500_n
Foto: Facebook/Chiril Gaburici

Chiril Gaburici a postat o fotografie de adio făcută pe acoperișul clădirii Guvernului alături de echipa cu care a lucrat în cele trei luni, timp în care a ocupat funcția de Prim-ministru al Republicii Moldova.

În cadrul briefingului de presă în care și-a anunțat demisia, acesta i-a mulțumit pentru munca depusă în cele trei luni de când a fost investit. „Vreau să mulțumesc echipei mele pentru că a luptat uneori până la sânge chiar și cu morile de vânt”, a declarat Gaburici.

Reamintim că Prim-ministrul Chiril Gaburici şi-a anunţat astăzi demisia. Acesta a spus că cetăţenii sunt egali în faţa legii, iar justiţia este una pentru toţi şi crede că un Prim-ministru, ca orice cetăţean, trebuie să sprijine o anchetă obiectivă şi să beneficieze de aceasta.

CITEȘTE AICIDeclarația integrală a premierului Gaburici prin care și-a anunțat demisia”

Acesta şi-a mai exprimat speranţa că subiectul diplomei sale, pe care îl consideră lipsit de importanță, va fi scos de pe ordinea de zi, iar opinia publică se va concentra pe problemele reale ale ţării. Un motiv pentru care renunță la funcție este şi faptul că nu are putere şi mână liberă în funcţia de Prim-ministru.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente