(doc) PPEM a început colectarea donațiilor pentru campania electorală

11156178_839374162783414_1021391389671132924_n
Foto: PC: Facebook/Partidul Popular European din Moldova

Blocul Electoral „Platforma Populară Europeană din Moldova – Iurie Leancă” lansează campania de colectare a fondurilor pentru participarea în alegerile locale din 14 iunie.

„Suntem realiști, înțelegem că vom reuși să colectăm o sumă care poate va fi de sute și chiar mii de ori mai mică decât bugetele pe care le vor cheltui unii dintre competitorii noștri, însă ne vom adapta campania la câți bani vom avea și ne vom păstra promisiunea de a face o campanie electorală transparentă și corectă”, spune liderul blocului, Iurie Leancă, într-un comunicat remis de PPEM.

Banii colectați vor fi cheltuiți pentru desfășurarea campaniei electorale, pentru organizarea întâlnirilor cu cetățenii, deplasările în teritoriu, tipărirea și promovarea proiectului electoral, dar și a candidaților.‎ „Niciun ban din cei pe care îi donați în această campanie electorală nu va fi folosit pentru plata de salarii sau pentru alte tipuri de bonificații”, precizează Iurie Leancă.

Infografic 4

Liderul PPEM subliniază că la finalul campaniei electorale va fi dat publicității un raport despre modul în care au fost cheltuiți banii, astfel încât fiecare persoană, indiferent de suma donată, să poată vedea cum au fost utilizate aceste sume.

„Primele donații au fost făcute azi de către mine și câțiva colegi din echipa PPEM, așa cum este firesc, nu sunt sume mari, dar fiecare ban contează. M-a emoționat gestul unui medic, care a venit tocmai de la Cahul, pentru a ne oferi o mie de lei. Sunt impresionat și de numărul mare de tineri care fac muncă voluntară pentru noi în Chișinău și în teritoriu. Energia și devotamentul lor îmi dau încrederea că PPEM va obține un rezultat mare în acest scrutin. Oamenii cred în proiectul nostru și noi nu îi vom dezamăgi”, adaugă Iurie Leancă.

Blocul Electoral „Platforma Populară Europeană din Moldova – Iurie Leancă” a fost înregistrat la 21 aprilie de către CEC pentru a participa în alegerile locale generale din 14 iunie.

Pașii de urmat pentru a face donații în campania Blocului Electoral „Platforma Populară Europeană din Moldova – Iurie Leancă”:

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente