CEC a înregistrat Blocul Electoral condus de Iurie Leancă pentru alegerile locale

10944841_871709869554398_1377904450278955863_n (1)
Foto: PC: Comisia Electorală Centrală

Blocul Electoral „Platforma Populară Europeană din Moldova – IURIE LEANCĂ” va participa în alegerile locale generale din 14 iunie. Decizia a fost luată astăzi de Comisia Electorală Centrală, în urma examinării demersului depus săptămâna trecută de reprezentanții Blocului Electoral.

De asemenea, CEC a aprobat decizia cu privire la numirea lui Iulian Groza în calitate de reprezentant al Blocului cu drept de vot consultativ la această comisie.

„Salutăm decizia CEC cu privire la înregistrarea Blocului Electoral. Consiliul Politic al PPEM-IURIE LEANCĂ a început examinarea listelor de candidați pentru Primăriile și Consiliile locale din țară. Pe parcursul acestei săptămâni vom decide cu privire la candidatul pentru Primăria Chișinăului și a echipei sale din Consiliul municipal”, a declarat presei Iulian Groza.

Fiind întrebat de reprezentanții mass-media despre intimidarea simpatizanților PPEM, el a spus că în ultimul timp vin tot mai multe semnale de la aceștia. În context, cetățenii au fost îndemnați să meargă fără frică alături de PPEM pentru că ei sunt cei care decid viitorul țării.

„Aceste alegeri vor fi un nou început pentru Partidul Popular European din Moldova, dar și pentru Republica Moldova, deoarece țara are nevoie de o schimbare, oamenii își doresc o viață mai bună. Împreună cu toți cetățenii vom construi o Moldovă puternică și modernă”, subliniază liderul Blocului Electoral Platforma Populară Europeană din Moldova, Iurie Leancă.

În prezent, Blocul Electoral se află în plin proces de identificare a candidaților, în cadrul întâlnirilor și discuțiilor cu cetățenii, precum și în urma propunerilor venite de la oameni pe site-ul http://ppe.md/primarultau/.

Blocul Electoral „Platforma Populară Europeană din Moldova – IURIE LEANCĂ” este format din Partidul Popular European din Moldova, Partidul Acțiunea Democrată, Partidul Democrația Acasă și Partidul Liberal Reformator.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente