Partidul lui Leancă a adunat toate semnăturile necesare pentru înregistrare

unnamed (1)
Foto: Au fost adunate peste 4.000 de semnături în mai puțin de 10 zile PC: PPEM

În numai zece zile, Grupul de inițiativă pentru crearea Partidului Popular European din Moldova a adunat peste 4.000 de cereri de aderare la această formațiune politică. Totuși, reprezentanții PPEM spun că nu se opresc aici, ci vor continua să meargă prin centrele raionale pentru a discuta direct cu susținătorii.

Noi suntem un partid al tuturor – un partid al fiecărui cetățean și pentru fiecare cetățean. Pentru noi contează opinia cetățenilor și vom organiza întâlniri permanente cu ei, astfel încât, aceștia să fie implicați în identificarea soluțiilor și împreună să creăm un viitor european la noi acasă, în Moldova”, afirmă membrii Grupului de inițiativă.

Campania de colectare a semnăturilor pentru constituirea Partidului Popular European din Moldova a luat startul la 27 martie, în Chișinău, unde a fost instalat un cort de informare al PPEM. Ulterior, acțiunea s-a extins în alte localități: Bălți, Soroca, Orhei, Sângerei, Criuleni, Ungheni, Strășeni, Anenii Noi, Căușeni, Cimișlia și Nisporeni.

Mâine, 7 aprilie, la Cahul va fi amplasat un cort al PPEM, unde vor avea loc discuții cu susținătorii și vor fi adunate cereri de aderare.

Grupul de inițiativă pentru crearea PPEM este format din studenți, antreprenori, medici, profesori universitari, diplomați și oameni de cultură. Partidul Popular European din Moldova se întemeiază pe doctrina conservatoare, de centru-dreapta, fiind un partid al dialogului şi al raţiunii, care va reuşi să unească toţi cetăţenii în jurul proiectului de modernizare a ţării.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente