Alătură-te campaniei „Inspiră, admiră, dăruiește” și ajută o tânără jurnalistă

11054854_915570345131611_8771205837555768487_n
Foto: Campanie de caritate pentru susținerea Victoriei Boțan

Pe 23 aprilie te invităm să fii alături de Victoria Boțan, o tânăra jurnalistă diagnosticată cu Spina Bifida, care ne cere ajutorul prin intermediul evenimentului de caritate organizat.

Fiecare dintre noi poate inspira, admira și dărui: speranțe, șanse, fericire. Pentru că, până la urmă, cu toții avem nevoie de ele. Iată de ce, ești invitat să fii alături de Victoria Boțan, o tânără jurnalistă, care, pe 23 aprilie, lansează campania de caritate „Inspiră. Admiră. Dăruiește”, la Propaganda Café, începând cu ora 18:30.

Victoria a fost diagnosticată cu Spina Bifida și a fost operată la Chișinău abia la vârsta de 15 ani, moment din care a început să meargă cu ajutorul cârjelor. Tratamentul în Republica Moldova s-a dovedit a fi ineficient pentru a-i schimba situația, motiv pentru care Victoria a apelat la serviciile clinicilor de peste hotare.

Pentru a-și îndeplini visul și a putea merge, Victoria trebuie să adune suma de 10 mii de euro, necesară pentru consultații și investigații la clinica ortopedică Royal National Orhopaedic Hospital din Londra.

Programul evenimentului:

1. Film PREMIERĂ

La eveniment vei fi printre primii care vor avea deosebita ocazie să urmărească un scurtmetraj special despre protagonista serii, film pe care aceasta l-a realizat în colaborare cu o echipă de tineri cineaști a studio-ului CIOfilm.

2. Program muzical gustos-de-tot
După prezentare, Victoria, alături de muzicienii invitați (Timur Panteleev – chitară, Alexandru Obîdennik – vioară și Ruslan Ciotu – percuții) va interpreta mai multe cover-uri.
La eveniment vor evolua interpreții: Cătălin Josan și Xenia Siminciuc.

3. Versuri-Universuri
Invitata specială e Ana Tkacenko – actrița Teatrului Național „Mihai Eminescu” va lectura cele mai frumoase versuri ale Victoriei.

Pe parcursul serii toți doritorii vor putea dona bani în susținerea Victoriei prin intermediul boxelor transparente plasate la Propaganda Café sau procurând bijuterii de la Fleuris expuse spre vânzare la eveniment. Banii colectați din vânzarea biletelor la intrare vor fi direcționați, de asemenea, pentru tratamentul Victoriei peste hotare.

Intrarea la eveniment: 30 de lei.

Telefon de contact: +373 79 35 55 48, [email protected].

Detalii despre eveniment găsești și pe pagina de Facebook.

 

PC: Victoria Boțan
Campanie de susținere a Victoriei Boțan
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente