(vox) De ce vor studentele să câștige titlul de Miss USM 2015?

Безымянный
Foto: Participantele concursului Miss USM 2015

Fiecare participantă la concursul anual Miss USM dorește să obțină victoria. De aceea, am decis să aflăm care sunt punctele tari ale participantelor, în comparație cu concurentele sale și de ce fiecare din ele ar merita acest titlu.

După ce au fost alese participantele care vor lupta pentru titlul Miss USM, iar una dintre ele a refuzat, din motive personale, să mai participe, cele 11 concurente rămase în concurs au devenit și mai entuziasmate de a câștiga acest titlu.

Pentru a vedea dacă ele cu adevărat doresc să obțină locul de frunte, echipa #diez a decis să le pună la încercare, adresându-le doar o singură întrebare: „De ce anume tu meriți să obții titlul de Miss USM?”. Unele domnișoare au încercat să motiveze potențiala victorie prin altruism, altele au decis să se axeze pe propriile atuuri. Cu toate acestea, este evident, fiecare dorește să câștige.

 

chisnicean#1. Chisnicean Anastasia, Facultatea de Drept

Pentru a obține titlul de Miss USM nu e neapărat să fii ideală, ci să fii deosebită. Cu toate acestea, trebuie să rămâi naturală și sinceră, să zâmbești și să te bucuri de fiecare clipă a vieții. Asta fac zi de zi și la sigur am s-o fac și în viitor. Cele sus menționate mă caracterizează, astfel, după părerea mea, sunt candidatura perfectă pentru acest titlu.

 

#2. Alina Bargan, Facultatea de Relații Internaționale, Științe Politice și Administrative

bargandMiss USM reprezintă o nouă oportunitate pentru a pune în aplicare capacitățile intelectuale, talentul și o prestație scenică impecabilă. Este cert faptul că e o experiență importantă pentru mine, deoarece iubesc să activez în diverse domenii, să fiu în centrul atenției, să ofer publicului energia și stimulul pentru a aprecia la justa valoare nu doar frumusețea fizică, dar și calitățile, scopurile și aspirațiile ce-mi definesc felul de a fi.

 

dragann#3. Adriana Dragan, Facultatea de Psihologie

Merit să obțin titlul de Miss USM dintr-un motiv foarte simplu, deoarece sunt una din persoanele care investește mult în formarea și dezvoltarea personală, atât la nivel de cultură, cât și în aspectul fizic. Eu consider că acestea sunt unele dintre cele mai importante cerințe la care ar trebui să răspundă fiecare dintre noi.

 

#4. Inga Apostolachi, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării

ingaAm decis să particip la acest concurs pentru a-mi pune la încercare propriile forțe, dar și pentru a acumula experiență, care la rândul său îmi va oferi multă energie și putere. Doresc să obțin titlul de Miss USM, deoarece sunt perfecționistă, nu mă las atât de ușor, chiar dacă întâlnesc dificultăți în calea mea. Susțin ideea că dacă insiști și ai suficientă ambiție, visele pot deveni realitate.

 

marcela#5. Marcela Slobodaniuc, Facultatea de Arte Frumoase

Mă caracterizez ca fiind o fire prietenoasă, ambițioasă, modestă. Cred că Miss USM ar trebui, pe lângă frumusețe, să posede și alte calități, precum: inteligența, curajul și dragostea față de Facultatea pe care o reprezintă, să fie activă și îndrăzneață. Deci, eu nu mă consider foarte frumoasă, însă sunt sigură că sunt destul de draguță atât fizic, cât și sufletește. Îmi plac provocările, show-urile de acest gen, de aceea sper să fie un show pe cinste și să ne alegem cu multe amintiri plăcute, prieteni adevărați și experiențe noi.

 

#6. Antonina Belcencova, Facultatea de Psihologie

antoninaaaPot să devin Miss USM pentru că sunt o persoană creativă, multilateral dezvoltată, care, de mică, a fost pasionată de coregrafie. Apreciez prietenia, pe cea adevărată evident, iubesc animalele, îmi place să comunic cu oameni interesanți și neobișnuiți. Talentul meu constă în capacitățile mele comunicative, ador să leg noi prietenii și să socializez cu oameni noi, de aceea am și devenit psiholog. Sunt o domnișoară altruistă, cred în oameni și omenie, sunt gata mereu să sar în ajutor persoanelor care au nevoie. Sunt încrezătoare în forțele proprii și tot timpul încerc să-mi realizez visurile. Îmi place concurența, îmi place să lupt și să câștig, să merg până la capăt. Și fiți siguri, voi depune tot efortul necesar pentru a câștiga.

 

vica#7. Victoria Pricinoc, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării

Eu consider că toate participantele selectate sunt personalități cu talente și scopuri bine definite. Unul dintre scopurile mele esențiale este să fiu câștigătoarea concursului dat. Bineînțeles, fiecare domnișoară tinde spre acest titlu și cred că fiecare va depune efort. Îmi place să ating mereu scopurile propuse, indiferent de circumstanțe și obstacole. Sunt o persoană puternică, însă mereu tind spre perfecțiune. Critica din jur nu a fost niciodată o piedică pentru mine sau motiv de supărare, aceasta a servit drept imbold pentru a progresa. Munca perseverentă la fel e un element de bază al vieții mele, care, după toată străduința depusă, aduce roade. Posedând aceste calități, cred că titlul Miss USM ar fi o completare perfectă a biografiei mele.

 

#8. Laura Muruzuc, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării

muruzNu e corect să afirm că anume eu merit titlul de Miss USM! Cel puțin nu ar fi etic față de celelalte participante. Fiecare dintre noi este o individualitate, are o percepere a vieții, o frumusețe, deci merităm acest titlu în egală măsură. Ceea ce ar fi corect să afirm este că acest concurs presupune munca unei echipe grandioase, munca unor oameni care se dedică, care sunt gata să te motiveze, să te inspire, de aceea eu vreau să fiu rezultatul acestei munci. Merit o experiență grozavă, merit descoperirea unor oameni „frumoși la suflet”, merit o amintire și multe, multe zâmbete, deoarece am zis „DA” unei provocări. Talentul, curajul sau frumusețea nu pot fi definite printr-un titlu, toate acestea sunt cu noi oricum și nu necesită o confirmare pentru a fi prețuite. Titlul e o răsplată pentru implicarea mea. Sunt gata să mă implic în totalitate, să rămân fidelă propriei persoane, sunt gata prin talent să pătrund în sufletul celorlalți, sunt gata să muncesc pentru statutul meu în cadrul acestui concurs.

 

olgaa#9. Olga Derevici, Facultatea de Chimie și Tehnologie Chimică

Eu consider că întruchipez toate formele aparente ale frumosului. Sunt inteligentă, sociabilă, îndrăzneață, talentată și plină de viață, mereu mă implic în diverse activități, dar cel mai important e faptul că știu să fiu eu însămi. Pentru a fi Miss nu trebuie să joci rolul cuiva, trebuie să trezești în oameni admirație, respect și emoție, anume prin felul tău natural. Știu bine să-mi stabilesc scopurile și știu cum să acționez pentru a le atinge. A învinge în acest concurs, la sigur, e unul din scopurile mele. Mereu merg în întâmpinarea provocărilor, pentru că astfel devin mai puternică și mai încrezătoare în sine. Concursul dat îl privesc la fel ca pe o provocare și participând la el voi căpăta o experiență deosebită, va fi o șansă să cunosc lumea din partea ei cea mai frumoasă, miraculoasă și pozitivă. Viața mea capătă culoare atunci când risc, lupt, acționez, zâmbesc, înving! Sper să vă conving că pot fi o adevărată Miss.

 

dianaa#10. Diana Osadcenco, Facultatea de Ştiințe Economice

Eu merit acest titlu, deoarece sunt încrezătoare în sine.
Nu am nevoie de autoreclamă și texte lungi de autocaracterizare.
Particip la acest concurs din interes, deoarece niciodată nu am fost antrenată în activități extracirriculare, de aceea am hotărât să văd ce-i asta.

 

botnariucc#11. Liliana Botnariuc, Facultatea de Relații Internaționale, Științe Politice și Administrative

Deținătoarea titlului Miss USM 2015 trebuie să posede, cu siguranță, atât valori estetice, cât și capacități intelectuale: abilitatea de a comunica, de a convinge și de a transforma un scop într-un fapt realizat. De ce anume eu merit titlul Miss USM? Sunt una dintre cele mai optimiste și perfecționiste persoane, pentru mine contează să mă dezvolt ca personalitate, să fiu mai bună ca ieri și nu mai bună decât cineva. Pun accent anume pe faptul că fiecare dintre noi ar trebui să posede un orizont multilateral, să fie capabil să îmbine viața personală cu cea profesională, să se încadreze în activități extracurriculare, să dezvolte talentul pe care-l deține și, totodată, să încerce cel puțin să lase o amprentă frumoasă în viața celor pe care îi iubește. Anume aceste elemente mă caracterizează și dacă concurența este cea mai potrivită formă de a deveni mai bun, atunci eu voi profita de această șansă din plin. Dacă îndoiala a omorât mai multe visuri decât eșecul, atunci succesul meu este garantat. Eu știu ce-mi doresc și lupt pentru asta.

Echipa #diez le dorește participantelor mult succes!

Taguri: #vox
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente