Se caută cea mai frumoasă tânără ce va purta titlul de Miss Moldova 2015

10610768_530334253769425_460327394470507794_n
Foto: Alexandra Căruntu - Miss Moldova 2014PC: Facebook/Miss World - Moldova

Biroul Miss Moldova anunță preselecția participantelor pentru concursul național Miss Moldova 2015. Finalista concursului va reprezenta Moldova la concursul de frumusețe Miss World. Totodată, cea mai frumoasă tânără din țară va pleca acasă și cu marele premiu al concursului – un automobil marca Suzuki.

Concursul Miss Moldova este un concurs național de frumusețe, învingătoarea căruia reprezintă anual Republica Moldova la concursurile oficiale internaționale de frumusețe Miss World, Miss Europe şi participă la manifestații cu valențe social-politice, culturale şi de caritate din țara noastră.

„La victorie în concursul Miss Moldova poate pretinde domnişoara ce va corespunde imaginii generale despre frumuseţea feminină, ce va poseda adevărate calităţi oameneşti și, nu în ultimul rând, intelegenţă, patriotism şi dovada de bună înţelegere în relaţiile cu toate participantele pe întreaga perioadă de pregătire a concursului”, spun reprezentanții biroului Miss Moldova.

22706_831353213623864_2073291171672960619_n

 

La concurs pot participa tinere cu vârsta cuprinsă între 14 și 24 ani, cu înălțimea de la 168 cm până la 181 cm, care au trecut toate etapele de preselecție a concursului, la fel și finalistele concursurilor orăşeneşti de frumusețe. Tinerele interesate pot completa formularul de pe site-ul organizatorilor, ulterior candidatele ce vor aplica online vor fi invitate la unul din castingurile regionale. La casting, tinerele sunt rugate să nu fie machiate, să aibă cu ele costum de baie și pantofi cu toc înalt.

Tinerele selectate pentru concurs vor participa timp de 2 săptămâni la repetiții unde vor fi pregătite de specialişti în domeniu, precum: coregrafi, coafori, stilişti, make up artiști, și regizorul.

În cadrul concursului, finalistele vor avea ieșiri în costum național, sportiv, costum de baie, rochii de seară, rochii de mireasă. Participantele vor fi apreciate de un juriu competent, format din personalităţi ale culturii, politicii şi business-ului. Pe lângă învingătoare, vor fi desemnate două Vice Miss, Miss Photo, Miss Zâmbet, Miss Farmec și altele.

Ca să fiți la curent cu eventualele detalii suplimentare despre castinguri și/sau concurs, vă recomandăm să urmăriți pagina de Facebook a concursului.

Reamintim că, în 2014, titlul de Miss Moldova i-a revenit tinerei de 18 ani – Alexandra Căruntu.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente