„Găsește curajul de a fi tu însuți” în cadrul unui workshop cu Tatiana Țîbuleac

10897084_839503029430031_3266807623395781920_n
Foto: PC: Facebook/Revista "15 minute"

Women’s Summit Event te invită pe 5 martie la un Workshop cu jurnalista și fosta perezentatoare PRO TV, Tatiana Țîbuleac, în cadrul căruia va fi tratat subiectul „Cum să găsești curajul de a fi tu însăți”.

De multe ori, în momentele importante din viaţă, curajul ne lasă pradă sorţii. Ne lasă în momentele când e cel mai mult nevoie de el, ne împiedică să fim noi înșine, iar de aceasta depinde foarte mult felul în care relaţionezi cu cei din jur, felul în care decurg relaţiile cu persoana iubită, succesul tău profesional şi felul în care îţi controlezi emoţiile, absolut totul depinde de curajul tău de a acţiona, de a-ţi alege calea şi a-ţi urma visele.

Ce vei afla la eveniment:

# Cum să găsești curajul de a fi tu însăți.
# Cum să treci peste frica care te împiedică să-ţi urmezi visele.
# Cum să nu cedezi în momentele când trebuie să acţionezi.
# Vei afla că orice femeie poate găsi curajul de a face ceea ce-i place.
# Vei cunoaște tehnici pe care le vei aplica în practică.

Mesajul speaker-ului:

„Dintre toate tipurile de curaj – curajul de a face ceea ce-ți place – este cel mai rar întâlnit la femei. Găsim tone de curaj pentru cei de lângă noi: pentru slăbiciunile bărbaților dragi, pentru începuturile copiilor, pentru bătrânețile părinților, pentru unii, pentru alții – mereu pentru altcineva… Iar când ajungem la noi, la dorințele noastre ascunse, la bucuriile noastre firave, la acele pasiuni și ocupații care ne fac fericite, obosim. Amânăm. Lăsăm pentru altă dată. Uităm. Și ne spunem că oricum nu sunt importante, că oricum nu am fi reușit. Că altele, în viață, sunt mai necesare, iar când alături de noi, cineva îndrăznește, face, încearcă, trăiește visurile noastre pe care noi le-am pus la naftalină, ne resemnăm, iar în resemnare fericirea nu prinde rădăcini niciodată.
Pe 5 Martie – Vă invit să ne punem împreună niște întrebări, să găsim niște răspunsuri și, poate, să facem primul pas în direcția pe care fiecare dintre noi și-o dorește în taină.
Cu mult drag,
Tatiana ȚÎBULEAC”

Despre Speaker:

Tatiana Țâbuleac este jurnalistă și fostă prezentatoare PRO TV cunoscută şi îndrăgită de milioane de telespectatori. S-a stabilit împreună cu familia sa la Paris, iar recent a revenit în Republica Moldova pentru a-și lansa cartea „Fabule moderne”.

Despre Curs:

Data: 5 Martie 2015
Ora: 18:30 – 21:00
Locația: Summit Events and Conference Center (str. Tighina 49/3)

Costul unui bilet:

*249 lei – la înregistrarea până în data de 4 Martie 2015.
*350 lei – la înregistrarea după 4 Martie 2015.

La sfârşitul sesiunii, toate femeile prezente la eveniment vor avea parte de o tombolă cu premii, de un fourchette şi networking, unde, savurând un pahar de vin special, vor face schimb de idei şi contacte atât cu speakerul, cât şi cu toate participantele la eveniment.

ÎNREGISTRAȚI-VĂ online, click aici. REZERVAȚI BILETE online, click aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente