(foto) Photoshop-ul face minuni. Cum arată Beyoncé cu acnee în poze neretușate

beyonce3
Foto: Beyoncé într-o poză neretuşată. PC: cosmopolitan.co.uk

Renumita cântăreață americană Beyoncé apare într-o ipostază nouă. Nu este vorba despre o prestație fierbinte sau un video mai exotic, ci de câteva poze neretușate, în care pot fi văzute toate imperfecțiunile de pe fața acesteia. Este un gest care ar demonstra că starurile internaționale sunt asemeni oamenilor simpli, cu acnee sau riduri.

Deseori, prin intermediul tabloidelor ne sunt create unele complexe, din cauza fetelor cu forme perfecte care sunt expuse pe ele. Acele vedete care au tenul feței fără defecte, a căror sprâncene sunt perfect pensate, iar în ochi poate fi regăsită o mică și tainică strălucire.

Însă după cum se ştie, realitatea bate filmul, iar ceea ce este în viaţa de zi cu zi diferă de ceea ce vedem de obicei în spoturile publicitare sau pe copertele revistelor de glamour.

De la un timp încoace, Beyoncé este considerată una dintre femeile perfecte. Totuşi, pozele recente apărute cu ea atestă contrariul. În fotografiile neretuşate putem observa fără dificultate tenul feţei imperfect sau machiajul neomogen. Cu toate acestea, internauții rămân a fi fideli interpretei, iar imaginile nu i-au respins, ci au apropiat-o și mai mult de fanii săi. Motivul enunțat de ei a fost foarte simplu și anume că ea este ca toți și nu încearcă să ascundă acest fapt.

 

gallery_nrm_1424296107-beyonce-unretouched
PC: cosmopolitan.co.uk
beyonce1
PC: cosmopolitan.co.uk
beyonce2
PC: cosmopolitan.co.uk
beyonce4
PC: cosmopolitan.co.uk

 

 Victoria Nonii

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente