A fost desemnat cel mai sexy bărbat din lume pentru anul 2015

landscape_nrm_1421024073-elle-jamie-dornan
Foto: Cel mai sexy bărbat din lume pentru anul 2015 PC: elle.com

În cadrul unui sondaj realizat de revista britanica Glamour, pe un eșantion de 80 mii de persoane, a fost desemnat cel mai sexy bărbat din lume.

#1. În acest an, în fruntea clasamentului s-a plasat actorul, modelul și muzicianul Jamie Dornan, cunoscut publicului larg prin rolul principal din trilogia erotică „50 Shades of Grey, premiera căruia va avea loc în Moldova pe 12 februarie. Actorul de 32 de ani, de origine irlandeză, are în spate câteva roluri importante în filme precum: „Marie Antoinette”, „Crimele din Belfast”/„The Fall” sau „A fost odată ca niciodată”/„Once Upon A Time”. Totuși, el este recunoscut datorită personajului Christian Grey.

#2. Pe al doilea loc poate fi regăsit Benedict Cumberbatch, nominalizat la premiul Oscar și recunoscut grație rolului său de Sherlock Holmes.

 

Benedict Cumberbatch PC: elle.com
Benedict Cumberbatch PC: elle.com

#3. Al treilea în clasamentul celor mai sexy bărbați din lume pentru anul 2015 este Tom Hiddleston, interpretul personajului negativ Loki din pelicula „Thor: Întunericul”/„Thor: The Dark World”.

 

Tom Hiddleston PC: forum.uni-sofia.bg
Tom Hiddleston PC: forum.uni-sofia.bg

#4. După ce trei ani consecutiv ocupa primul loc în topul celor mai sexy bărbați, în acest an Robert Pattinson a ajuns al patrulea. El a jucat în filme ca: „Harry Potter”, „Remember Me”, „Water for Elephants”, dar rolul decisiv în cariera sa a fost cel de vampir din renumitul film ”Twilight”.

 

Robert Pattison PC: vokrugzvezd.com
Robert Pattison PC: vokrugzvezd.com

#5. Henry Cavill  este pe locul cinci. Actor englez cunoscut datorită numeroaselor filme în care a jucat: „Immortals”, „The Cold Light of Day”, „Man of Steel” și „The Tudors”.

 

Henry Cavill PC: moviepilot.com
Henry Cavill PC: moviepilot.com

În acest top pot fi regăsiți și cântărețul Pharrell Williams pe locul 10, actorul Johnny Deep pe locul 12 și Orlando Bloom pe locul 20, precum și Gerard Butler pe locul 35.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente