(foto) Cel mai sexy calendar al anului va avea și forme voluptoase

pirelli-calendar4_large
Foto: PC: thecitizensoffashion.com

Pentru prima dată în istoria celebrului calendar Pirelli, un model cu forme voluptoase va apărea în ediţia din 2015, întărind convingerea că femeile cu forme trebuie să-şi găsească locul în industria frumuseţii.

Devenit celebru datorită fotografiilor nud, calendarul Pirelli pare că se îndreaptă într-o altă direcţie. Ultimele ediţii au celebrat nu atât erotismul, cât mai degrabă frumuseţea feminină, în toate ipostazele şi formele sale, relatează Adevărul.

Drept dovadă, clienţii şi colaboratorii care vor primi calendarul Pirelli în 2015 vor avea parte de o surpriză: Candice Huffine, un model cu forme generoase, ilustrează câteva dintre filele acestuia. Tânăra în vârstă de 29 de ani nu este o novice în lumea modellingului: ea a apărut şi pe coperta Vogue Italia, în 2011, ca imagine a unei campanii antianorexie. Un an mai târziu, Candice îşi expunea formele voluptoase în revista spaniolă „S Moda“, într-un pictorial intitulat „O femeie adevărată“.

Candice Huffine PC: thecitizensoffashion.com
Candice Huffine PC: thecitizensoffashion.com
PC: thepost.pirelli.com
PC: thepost.pirelli.com

Într-un interviu acordat publicaţiei, modelul de origine americană spunea: „Editorialul revistei Vogue Italia a schimbat percepţia în industrie, demonstrând că suntem modele profesioniste, frumoase şi sexy. Acum, oamenii vor să ne vadă mai des“. Iar calendarul Pirelli i-a oferit încă un prilej de a-şi dezvălui formele rotunde în speranţa de a descuraja anorexia, o tulburare de alimentaţie cu efecte foarte periculoase asupra sănătăţii şi care nu o dată a pus în pericol viaţa unor modele dornice să capete silueta scheletică atât de promovată în industria modei. „Apariţia mea în acest calendar, cel mai frumos din lume, este un semn că lucrurile chiar încep să se schimbe în bine“, a declarat Candice Huffine pentru revista „Vogue“ despre cea mai nouă experienţă de model.

 

PC: thepost.pirelli.com
PC: thepost.pirelli.com

Prin apariţia inedită din 2015, calendarul Pirelli adoptă noua estetică din lumea modei, în care idealul de frumuseţe pare să nu mai fie silueta anorexică. Manechinele atipice, cu dimensiuni generoase, câştigă tot mai mult teren în faţa celor slabe, după ce case de modă precum Armani, Prada sau Versace au renunţat la modelele cu mărimea 0 în unele prezentări, iar producătorii de cosmetice folosesc tot mai des modele plinuţe în campaniile publicitare. Dacă despre femei a fost dovedit că au tendinţa să cumpere mai mult de la branduri care folosesc modele asemănătoare lor ca vârstă şi greutate – cele slabe îndepărtând clientela, spune Ben Barry, directorul unei agenţii de modelling care a realizat un studiu în acest sens – rămâne de văzut cum vor aprecia clienţii Pirelli ediţia din 2015 a calendarului şi în ce măsură le va influenţa dorinţa de cumpărare.

Totuşi, coordonatorul ediţiei viitoare a calendarului, Carine Roitfeld, fostul redactor-şef al revistei „Vogue“ Franţa şi actualul director de modă la nivel internaţional al revistei „Harper’s Bazaar“, nu şi-a asumat riscul de a miza întru totul pe formele voluptoase. Alături de Candice, se vor lăsa dezbărcate de fotograful de modă Steven Meisel câteva modele celebre şi suple, dar nu scheletice, printre care Adriana Lima, Natalia Vodianova, Karen Elson şi Gigi Hadid. Lansarea oficială a ediţiei 2015 a calendarului va avea loc în luna noiembrie a acestui an, pentru ca la începutul anului viitor abonaţii să-şi primească exemplarele mult aşteptate.

 

PC: thepost.pirelli.com
PC: thepost.pirelli.com

Cinci decenii de erotism În acest an, „The Cal“, cum numesc producătorii calendarul Pirelli, a sărbătorit 50 de ani de existenţă printr-o ediţie aniversară care a cuprins fotografii realizate în 1986 de Helmut Newton, imagini nepublicate la acel moment, păstrate în arhiva companiei. Apariţia calendarului aniversar a fost precedată de o şedinţă foto la care au participat şase dintre cele mai cunoscute manechine din lume. Alessandra Ambrosio, Helena Christensen, Karolina Kurkova, Alek Wer, Miranda Kerr şi Isabeli Fontana au fost starurile alese de reprezentanţii Pirelli pentru a marca cinci decenii de frumuseţe feminină. Chiar dacă abonaţii se aşteptau să admire trupurile unora dintre cele mai râvnite femei din lume, ei au avut surpriza să constate că ambasadoarele producătorului de anvelope nu au renunţat la toate hainele pentru acest pictorial. Chiar şi aşa, puloverele şi cămăşile lungi dezvăluie trupurile suficient pentru a aduce şi acestei ediţii nota de erotism care au făcut celebru calendarul.

PC: thecitizensoffashion.com
PC: thecitizensoffashion.com
PC: thecitizensoffashion.com
PC: thecitizensoffashion.com
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente