(video) BRAIN BAND – o nouă trupă de băieți talentați s-a lansat în Moldova

10959855_422418791246531_1616317218860260330_n
Foto: PC: Facebook/BRAIN BAND

BRAIN BAND-ul muzical, creat în 2015, a fost lansat oficial pe 3 februarie, în incinta unui local din Chișinău. Odată cu lansarea trupei a avut loc și prezentarea primei piese a acesteia – „Pentru Ea”, dar și videoclipul acesteia. Protagonista videoclipului este prim-balerina Teatrului de Operă și Balet „Maria Bieșu”, Anastasia Homițcaia.

Trupa este formată din patru tineri talentați care sunt, de altfel, încă elevi pe băncile școlii:

Roy – decisiv, încrezut… Originar din Chișinău. La moment, este elev la liceul „Onisifor Ghibu” și cântă în capela corală „Cantemus”.
Ale – reținut, calculat… Originar din Orhei, s. Peresecina. La moment, este student la colegiul de muzică „Ștefan Neaga” din Chișinău, specialitatea Dirijat Coral. În paralel, cântă și în corul „Cantemus”. A făcut dans de gală.
Iv – Cald și cuminte…. Originar din Chișinău. La moment, își finisează studiile la colegiul de Microelectronică și Tehnică de Calcul, iar în paralel, face canto la școala de arte „V. Poleacov” din Chișinău.
Neil – Romantic, modest… Originar din Chișinău, elev la liceul „Onisifor Ghibu”, tot aici cântă și în ansamblul „Gingășie” (conducător Dumitru Nirca), cântă în capela corală “Cantemus” și este elev la școala de arte „V. Poleacov” din Chișinău la specialitatea canto.

Producătorul proiectului este Ion Brătescu, Prim-maestru de cor al Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”, dirijor al mai multor colective corale și Fondatorul trupei „Brio Sonores”. Pentru proiectul BRAIN BAND, producătorul și-a propus să îmbine lucruri, stiluri, ritmuri, care par de neîmbinat. Este deschis la colaborări, pentru că experiența arată că muzica nu are limite.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente