(doc) Ei sunt interpreții care vor cânta de Revelion în Piața Marii Adunări Naționale

MG_38284
Foto: PC: Epresa.md

În seara de Revelion, în Piaţa Marii Adunări Naţionale, se va desfășura tradiționalul concert care are loc an de an. Concertul este organizat de Guvernul Republicii Moldova și include un amplu program artistic.

Evenimentul va începe la ora 16:00 cu un program muzical. La ora 19:00, pe scenă vor evolua copiii din grupul „Do-Re-Mi-cii”, „Lollipops” şi tinerii interpreţi: Ștefan Roșcovan, Diana Brescan, Anna Gulko, Vlad Ciobanu, In Quadro etc.

Aproape de ora 21:00, pe scenă vor urca Brio Sonores (Ion Brătescu), Acordeon bandul Concertino, Vali Boghean Band. Cu un program de colinde vor urca pe scenă Nicolae Gribincea și Ansamblul folcloric „Plaieșii”.

Va urma un moment umoristic din partea actorilor de la Satiricus şi un program de muzică uşoară prezentat de Aura și Vitalie Dani. Ansamblul etnofolcloric „Crenguță de Iederă” și Maria Iliuț vor urca pe scenă cu colinde și un teatru cu măști.

De asemenea, în scenă vor evolua Nicoleta Gavriliță, Probachus, Corina Țepeș, Costi Burlacu, Nelly Ciobanu, Adrian Ursu, Geta Burlacu, Pașa Parfeni, Ana Barb, Catharsis, Chisinau Youth Orchestra.

Seara dintre ani va culmina cu focuri de artificii şi un spectacol muzical din partea interpretei din România, Andreea Bănică.

Evenimentul va fi moderat de Sergiu Beznițchi și Evelina Vârlan.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente