(video) Formația AmberTraps va participa la festivalul Eurosonic Noorderslag

10685578_384009951761028_3207497734108046679_n
Foto: Formația AmberTraps va participa la festivalul Eurosonic Noorderslag. PC: Facebook/AmberTraps

Formația AmberTraps, reprezentată de muzicienii Igor Buzurniuc și Lilian Severin, va participa la festivalul internațional Eurosonic Noorderslag, desfășurat în orașul Groningen, Olanda.

Anul acesta, festivalul va începe pe data de 14 ianuarie 2015 și va dura până pe data de 17 ianuarie 2015.

Eurosonic Noorderslag este o conferință anuală și un festival ce ține 4 zile. În cadrul acestora, se prezintă varietatea muzicii pop europene.

Proiectul este organizat de Noorderslag Foundation și are drept scop punerea fermă pe poziții a muzicii pop din Europa, promovarea acesteia prin crearea unei platforme care ar contribui la descoperirea noilor talente și ar spori la schimbul de experiență între participanți.

Acest eveniment atrage în fiecare an peste 3.000 de profesioniști, care includ reprezentanții a peste 400 de festivaluri internaționale.

Eurosonic Noorderslag Conference, oferă, de asemenea, o zi pentru workshop-uri, întâlniri, interviuri și alte activități interactive.

Despre Lilian Severin și Igor Buzurniuc de la AmberTraps, pe site-ul oficial al festivalului se spune: „Aceasta ar putea fi o trupă formată recent, însă membrii Lilian Severin și Igor Buzurniuc sunt doi muzicieni cu ani de experiență pe scena moldovenească de rock/indie. Severin obișnuia să fie solistul și chitaristul principal al formației Snails și, mai târziu, FurioSnails, care a lansat trei albume ce au fost apreciate înalt atât în România, cât și în Moldova. Buzurniuc este principalul chitarist/synthplayer, care a activat în numeroase proiecte cu renume, din Moldova.”

Descoperiți aici o recentă producție muzicală marca AmberTraps.

Biletele la eveniment pot fi cumpărate aici.

Vedeți aici și alți participanți la acest festival.

Iată trailer-ul festivalului Eurosonic Noorderslag 2015:

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente