15 site-uri unde puteți găsi și descărca cărți în limba română

carti (1)
Foto: Colecție online de cărți în română, pdf sau audio PC: itmaniatv.com

Anterior v-am prezentat un material cu 20 de resurse unde se pot găsi cărți în format electronic și care se pot descărca legal și gratis. Și în urma multor comentarii și cerințe am făcut o cercetare să identificăm resursele unde se pot găsi cărți în română și vi le prezentăm, cu mențiunea că, bineînțeles, alegerea noastră este librăria Cartier.

Vedeți aici: 20 de site-uri de unde poți descărca gratuit și legal cărți

#1. Cărți bune gratis – este o platformă care lucrează cu mai multe librării online, care oferă cărți gratis cu coduri promoționale, printre ultimele puteți găsi cartea lui Jules Verne – Ocolul pământului în 80 zile.

#2. CărțiAZ.ro – colecția de cărți electronice în limba româna este prezentată în principal în format PDF și include dicționare, ghiduri, cursuri de limbi străine și un index al autorilor pentru a-i ajuta pe vizitatori să găsească rapid lucrările căutate.

#3. Bestseller.md –  Deși e o librărie care vinde cărți, are o secțiune pentru cărți online gratis. Pot fi găsite peste 800 de ebook-uri în formatele Mobi (Kindle) și ePub atât în română, cât și în engleză, rusă, franceză, italiană, germană sau spaniolă.

#4. Editura.Liternet.ro – O editură care oferă mai multe cărți online și de asemenea au mai multe restricții ce ține de repartizarea materialelor de pe pagină.

#5. Archieve.org – sunt 1792 cărți în limba română.

#6. Biblior.net – O colecție modestă de materiale în limba română dar care vă poate fi de folos.

#7. Cărți.DigitalArena.ro – O sursă generoasă de cărţi disponibile gratuit,‭ ‬incluzând aici şi materiale educative ori documente ciudate.

#8. Învăț.ro – o colecție de mai multe cărți, dar pentru a le accesa este necesar să vă înregistrați.

#9. Cărți.itarea.org – colecţia de cărţi acoperă o varietate largă de subiecte, de la cărţi programare şi materiale educative ori documente ciudate.

#10. Clublectura.ro – găsiți o gamă foarte largă de cărți, dar până a le descărca trebuie să parcurgeți mai mulți pași.

#11. Biblioteca online Polirom – Biblioteca Polirom are mai multe cărți disponibile însă există un set de reguli care trebuie să le respecți. Ai voie să folosești cărțile doar în scop personal și nu ai voie să le multiplici, reproduci sau să le folosești în scopuri comerciale.

#12. Cărțiaudio.eu – un site unde puteți asculta sau descărca cărți audio.

#13. Elefant.ro – pe elefant de asemenea găsiți cărți audio gratis fiind la promoție, merită să verificați titlurile.

#14. Lectură-audio – un site cu mai multe cărți audio pe care le puteți descărca și audia.

#15. Scribd.com – probabil cea mai mare colecție de cărți în română online pe care o puteți găsi. Puteți citi direct de pe site sau descărca în calculator.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
Mai citește
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente