Sfârșitul de septembrie ne invită să ne trăim viața în roz

sani
Foto: Lupta împotriva cancerului la sân PC: realitatea.md

Duminica, 21 septembrie în Scuarul Catedralei din Chișinău, începând cu ora 13.00 are loc evenimentul social „Trăiește viața în roz”, parte din Campania pentru Sănătatea Sânilor.

Pe tot parcursul zilei, la centrul de informare, medici şi voluntari special instruiţi vor acorda asistenţă tuturor persoanelor care doresc să afle mai multe despre cum poate fi prevenit cancerul la sân. Nu vor lipsi nici activităţile de relaxare: jocuri, competiţii pentru copii și părinţi, atelier de handmade şi multe alte surprize roz.

Evenimentul se va încheia cu un concert susținut de artiștii autohtoni – Maxim Zavidia, Samir Loghin, Afina Madoean, El Radu și câștigătorii Românii au talent” Brio Sonores.

***

„Compania contribuie activ la starea sănătății femeilor din Moldova, promovând activ campaniile sociale. În ajunul Zilei mondiale de luptă împotriva cancerului la sân vrem să îndemnăm femeile să facă controlul la timp și de a avea grijă de sănătatea sa. Invităm pe toți să participe la evenimentul , deoarece vor avea ocazia să discute cu medici și psihologi, dar și să contribuie la strângerea de fonduri pentru a ajuta femeile care luptă.”, a precizat Roxana Popescu, Director Avon Cosmetics Moldova.

„Niciodată nu am fost indiferenți față de evenimente caritabile și mereu am susținut faptele nobile! Cancerul la sân este o problema foarte răspândita în Republica Moldova. Pentru a face minuni și a ajuta femeilor să se facă bine, trebuie să ne unim eforturile! Vă așteptăm la eveniment” – au declarat artiștii din Brio Sonores.

Despre Campania pentru Sănătatea Sânilor

Începând cu 2005 Avon Moldova susține „ Campania pentru Sănătatea Sânilor”. În acești ani clienții noștri au procurat peste 30 000 de produse cu fundița roz, contribuind la strângerea de fonduri. Astfel am finanțat două programe destinate informării și educării femeilor privind depistarea precoce a cancerului la sân, ceea ce ne-a ajutat să acoperim un public de peste 10 000 de femei din localitățile Moldovei. La fel am donat circa 12 000 euro, constând în echipamente medicale către centrele oncologice din țară.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente