(video) Tânără de 22 de ani violată în incinta unei grădinițe din sectorul Botanica

646×404
Foto: PC: Adevărul.ro

La finele lunii iulie curent, o tânără în vârstă de 22 ani, a telefonat la Serviciul specializat 902 al Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău şi a comunicat despre faptul că, ar fi fost supusă forţat acţiunilor sexuale în formă perversă de către doi necunoscuți, în sectorul Botanica.

Potrivit tinerei, indivizii ar fi atacat-o în scara blocului unde locuia. Sub amenințări de cuțit şi răfuială fizică, ea a fost târâtă pe teritoriul unei grădinițe unde au abuzat-o sexual timp de aproximativ 30 minute. Ulterior indivizii au fugit de la locul crimei, fără să deposedeze victima de bunuri personale.

În cadrul acțiunilor de investigație au fost reținuți trei tineri, cu vârstele cuprinse între 23 şi 25 ani, originari din Chișinău şi raionul Rezina. În timpul audierilor ei au recunoscut în detalii circumstanțele infracțiunii.

Potrivit informațiilor constatate, victima ar fi fost în conflict cu unul dintre bănuiți. Astfel, individul a decis să se răzbune pe ea, implicându-i şi pe ceilalți doi. Tinerii au fost instruiți să atace victima cu un cuţit doar pentru a o speria, însă au întreținut şi raport sexual în formă perversă.

Actualmente bănuiții se află în custodia poliției Capitalei şi sunt cercetați penal pentru acțiuni violente cu caracter sexual. Ei riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 10 până la 20 ani sau detenție pe viață.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente