Aplică la concursul de proiecte de inovare și ajută Moldova să progreseze

agentia
Foto: Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic anunță concurs de idei

Agenţia pentru Inovare şi Transfer Tehnologic din cadrul Academiei de Ştiinţe a Moldovei lansează concursul proiectelor de inovare şi transfer tehnologic pentru anul 2015, care are ca scop de bază susținerea implicării și dezvoltării unei economii naționale bazate pe inovații și transfer de noi tehnologii prin stimularea aparției și progresului ÎMM-lor inovaționale.

Condiția obligatorie pentru aplicarea proiectelor de inovare și transfer tehnologic este implementarea unei inovații sau tehnologii noi pentru Republica Moldova.

Perioada de implementare a proiectelor de inovare și transfer tehnologic este de maxim 2 ani (2015-2016).

Bugetul proiectului: Proiectele de inovare şi transfer tehnologic se finanţează de la bugetul de stat, în volum de cel mult 50%, acordându-se prioritate proiectelor cu pondere mai mare de cofinanţare din sursele proprii a agentului economic, care trebuie să constituie minim 50% din bugetul total al proiectului. Finanțarea proiectului din bugetul de stat nu poate depăși maxim 1 mil. lei pentru un an.

Unde să trimiteți ideile de proiect: Boboc Lilian, e-mail: [email protected], Vadim Iațchevici, e-mail: [email protected], nr. tel.: 022882564.

Termenul limită: Proiectele se vor depune în perioada de 01.07.2014 – 30.11.2014

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente