(video) O companie olandeză a inventat primul joint electronic din lume

e-joint-spinello-elettronico-canna
Foto: PC: cosmicoblog.com

Compania olandeză E-Njoint BV a dezvoltat primul joint electronic din lume, pe care îl comercializează la petreceri, evenimente muzicale, baruri și cluburi din Europa. În prezent, compania produce 10.000 e-jointuri pe zi în China.

Produsul are forma obișnuită a unei țigări de marijuana, iar capătul său cromat se aprinde de fiecare dată când consumatorul trage un fum, scrie site-ul Totb.ro. Unul dintre modelele de e-jointuri fabricate de compania olandeză, E-Njoint Rechargeable, poate fi încărcat de utilizatori cu canabis lichid, disponibil în șase arome diferite, printre care pepene verde, fructul pasiunii, măr verde și cireșe. Acestea costă în jur de 9 euro per joint.

E-Njoint BV discută acum cu Tikun Olam, o companie specializată în marijuana medicinală, pentru fabricarea unor produse pentru industria sănătății.

„Olanda e bine cunoscută în lume pentru atitudinea sa tolerantă și liberală vizavi de drogurile ușoare”, spune CEO-ul companiei olandeze, Menno Contant. „Atât timp cât nu deranjezi alți oameni și rămâi în limitele legii, totul e bine. Toți ar trebui să se simtă bine, pentru că ce facem noi nu e infracțiune.”

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente