Nicolae Timofti i-a transmis un mesaj de felicitare lui Petro Poroșenko

51C67932-13AF-4560-9FE7-9A7FD025004F_mw800_s
Foto: Președintele Moldovei, Nicolae Timofti, PC: afp.com

Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, i-a transmis un mesaj de felicitare domnului Petro Poroșenko cu ocazia victoriei sale în alegerile prezidențiale din Ucraina.

„Victoria covârșitoare obținută a demonstrat autoritatea politică a Dumneavoastră, susținerea acordată de populație, opțiunii europene și dorința de a trăi într-o Ucraină unită, stabilă și prosperă.

Îmi exprim convingerea că atât bogata experiență profesională, cât și perspicacitatea de care ați dat dovadă, vor contribui la stabilizarea situației în țară și la asigurarea integrității ei teritoriale, la continuarea reformelor și transformărilor inițiate, ceea ce va apropia Ucraina de familia popoarelor europene.

Profitând de această frumoasă ocazie, țin să reiterez disponibilitatea pentru o intensă activitate în comun în vederea extinderii și aprofundării tradiționalelor relații de prietenie moldo-ucrainene și, totodată, a valorificării întregului potențial al colaborării bilaterale, în beneficiul cetățenilor statelor noastre și în interesul păcii și al securității în regiune”, se arată în mesajul președintelui Nicolae Timofti.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente