Cum a fost la petrecerea aniversară cu Flavy DeeJay

dsfsdfdf
Foto: PC: arhiva Kiss FM

Cadouri, artificii, baloane, hituri și multă culoare, așa a început weekendul pentru Flavy DeeJay. Echipa Kiss FM a organizat o super petrecere în cinstea lui, într-un club de noapte din Chișinău.

Flavy DeeJay are peste 13 ani de experiență în radio, dintre care 7 ani sunt petrecuți la Kiss FM Chișinău. Din 2005 face cunoștință cu pupitru de DJ și devine producător muzical. Printre cele mai cunoscute piese semnate de el sunt “Breeze”, “We Love To Party” sau “Rhythm For Love”. La petrecerea din Club B68, Flavy DeeJay a promis că vine cu noutăți în materie de muzică la sfârșitul lunii mai. Seturile mixate de la la Kiss Kiss In The Mix cu Flavy DeeJay pot fi ascultate în fiecare seară de luni până vineri pe Kiss FM Chișinău, de la 19:00 la 22:00.

 

PC: arhiva KissFm
PC: arhiva Kiss FM

La cei 30 de ani proaspăt împliniți, DJ-ul Kiss FM nu își imaginează viața fără muzică. După ani întregi de nopți nedormite și cele mai tari hituri mixate în cluburi, Flavy DeeJay și-a sărbătorit ziua de naștere tot la platanele din club. Mai întâi de toate, încă de dimineață, echipa Kiss FM i-a pregătit o călătorie în copilărie. Colegii de radio l-au întâmpinat cu elemente de sărbătoare haioase și cu provocări care s-au lăsat cu multe hohote de râs.

 

PC: arhiva KissFm
PC: arhiva Kiss FM
PC: arhiva KissFm
DeeJay Flavy PC: arhiva Kiss FM

Petrecerea a început cu tradiționalul „La Radio și la mulți ani!” și a continuat cu probe sportive, dar și cu gustări surpriză pe care omagiatul trebuia să le ghicească. Înainte de miezul nopții, toată nebunia s-a mutat în Club B68 acolo unde interpreți, dar și colegi de breaslă au venit să îl felicite pe Flavy DeeJay. Meseria îl face responsabil pentru distracție, așadar, DJ-ul Kiss FM nu a ezitat să urce la platane chiar și de ziua lui și să facă o atmosferă de neuitat pentru toată lumea prezentă în club. A fost o seară incediară, iar fotografiile de la eveniment vorbesc de la sine.

 

PC: arhiva KissFm
PC: arhiva Kiss FM
PC: arhiva KissFm
PC: arhiva Kiss FM
PC: arhiva KissFm
PC: arhiva Kiss FM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente