Natalia Prişcepa a câştigat medalia de bronz la Campionatul European de haltere

26330
Foto: Natalia Prişcepa la una din decernările domestice. PC: ipn.md

În perioada 3 – 13 aprilie curent, în or. Tel Aviv, Israel, se desfăşoară Campionatul European de Haltere (seniori). Halterofila moldoveancă Natalia Prişcepa a câştigat medalia de bronz (categoria de 75 de kilograme), reuşind să urce pe podium la proba smuls.

Sportiva şi-a asigurat bronzul după ce a ridicat 102 kilograme. La proba aruncat şi la total, moldoveanca s-a clasat pe locul patru, cu un rezultat de 127 şi, resectiv, 229 de kilograme.

Natalia Prişcepa este a treia reprezentantă a Moldovei care a urcat pe podium la Europenele din acest an. În prima zi de concurs, Oleg Sîrghi a cucerit medalia de argint la proba aruncat a categoriei de 56 de kilograme. Marţi, Serghiu Cechir a câştigat două medalii de bronz şi una de argint.

Aceasta este a patra medalie obținută de sportivii moldoveni la Campionatul European de haltere de la Tel-Aviv. Lotul naţional, susţinut de Ministerul Tineretului şi Sportului, este compus din 14 sportivi şi antrenori, în frunte cu Preşedintele Federaţiei de Haltere din Moldova Tudor Casapu.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente