Bright Academy – un proiect pentru dezvoltarea multidimensională a tinerilor

unnamed
Foto: PC: Bright Academy

S-a lansat Bright Academy, un proiect inovator, non-profit orientat spre dezvoltarea multidimensională a tinerilor. Proiectul constă în patru workshop-uri: Bright Speaker, Bright Personal Brand, Bright Time Manager și Bright Persuasiv.

La data de 5 aprilie 2014 va avea loc workshop-ul Bright Speaker care va iniția participanții în secretele oratoriei, dintr-o nouă perspectivă. Orarul workshop-urilor e postat pe site-ul proiectului. A rămas puțin timp până la data limită a aplicărilor. Cei interesați trebuie să completeze formularul online AICI până la data de 3 aprilie. Locația va fi anunțată celor care vor fi selectați în rezultatul unui interviu telefonic.

Ana-Maria Cojocaru, cofondatorul proiectului Bright Academy, consideră că tinerii trebuie să devină participanți activi la programe de dezvoltare personală, în cazul în care își propun să evolueze pe plan profesional. În mod contrar, se pierd șanse reale care ar putea duce la succes. “În cadrul workshop-urilor organizate de Bright Academy vei avea ocazia să înveți de la cei mai buni. Metodele interactive aplicate de traineri te vor ajuta să înțelegi mai ușor cum funcționează mecanismele unei comunicări eficiente sau care sunt elementele fundamentale în cadrul branding-ului personal, cum să devii mai organizat, persuasiv și mai încrezut în forțele proprii.” a menționat Ana-Maria.

Board-ul echipei Bright Academy, compus din Ana-Maria Cojocaru, Andrei Voica, Anatolie Curicheru și Adrian Băluțel, au lansat proiectul dintr-o pornire interioară, cu un caracter filantropic. Unul dintre scopurile fundamentale e stimularea celor dornici să evolueze.

”Fiecare dintre noi are un set de scopuri, dorințe și aspirații pe care urmărește să le atingă cât mai curând. Deseori ne lipsește curajul sau încrederea pentru a face Primul Pas. În contextul contemporan, învingătorii nu sunt doar cei cu talente înnăscute, ci tinerii cu o pregătire bună”, subliniază Andrei Voica.

În completarea celor menționate mai sus Adrian Baluțel a spus, “Universitățile, sau alte instituții de învățământ ne oferă în mare parte o pregătire teoretică. De cele mai multe ori însă ne lipsesc abilitățile practice. Bright Academy urmărește să acopere acest vacuum. Bright Academy va antrena tinerii dornici sa progreseze.”

Mai mult de atât, Anatol Curicheru anunță, “Bright Academy lansează în curând un concurs pe Facebook. Învingătorul sau învingătoarea va primi un premiu special. Pentru mai multe detalii accesează pagina proiectului pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente