Angelina Jolie îşi va extirpa ovarele

angelina-jolie
Foto: PC: People.com

Angelina Jolie a confirmat zvonurile potrivit cărora se va supune unei noi operaţii extreme: aceea de a-şi extirpa ovarele.

La aproape un an după ce a suferit o dublă mastectomie pentru a preveni apariţia cancerului mamar, actrița, în vârstă de 38 de ani, a anunţat că, tot de frica apariției cancerului, îşi va extirpa şi ovarele, relevă Gândul.info, cu referire la BBC.

Sursa citată mai scrie că starul de la Hollywood a luat această decizie după ce, în urma unor analize genetice, a constatat că prezintă un risc crescut de a se îmbolnăvi de cancer mamar. Aceleaşi teste i-au mai arătat că era expusă şi unui risc ridicat de a se confrunta cu cancer ovarian. „Am decis să fiu proactivă şi să minimalizez toate riscurile pe cât posibil”, a declarat Angelia Jolie, în urmă cu un an.

Într-un interviu acordat recent celor de la Entertainment Weekly, actriţa s-a declarat „foarte fericită” de faptul că a luat decizia de a se opera. „Va trebui să mai fac încă o operaţie. Am fost sfătuită de foarte mulţi oameni minunaţi pentru a face acest pas. Am fost norocoasă să am alături nişte doctori minunaţi, am fost norocoasă că m-am recuperat foarte repede după prima operaţie şi că m-am putut concentra asupra proiectului Unbroken (nr. filmul regizat de actriţă)”, a declarat Jolie.

Aceasta le-a mulţumit fanilor ei pentru faptul că i-au fost alături în cele mai grele momente din viaţă. „Am fost foarte mişcată de susţinerea şi înţelegerea de care au dat dovadă atât de mulţi oameni”, a mai spus Angelina Jolie.

În urmă cu aproape un an, actriţa s-a supus unei operaţii de dublă mastectomie. Aceasta şi-a anunţat fanii de intervenţia la care a fost supusă printr-un editorial publicat în cotidianul The New York Times.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente