Prințul William se reîntoarce la studii săptămâna viitoare

Britain’s Prince William smiles at a child before competing in the Jerudong Trophy polo match at Cirencester Park Polo Club near Cirencester in central England
Foto: Prinţul William joacă polo în aşteptarea venirii pe lume a primului său copil. PC: cbc.ca

Prințul William, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, se va întoarce, săptămâna viitoare la studii, pentru un curs de zece săptămâni la Universitatea din Cambridge, anunță miercuri ziarul spaniol „El Pais”, pe baza unui comunicat difuzat de Palatul Kensington.

Cursul pe care îl va urma fiul prințului Charles și al fostei prințese Diana se numește „Agricultura și dificultățile cu care se confruntă comunitățile rurale și industria agricolă”.

Programa școlară este personalizată pentru a-i servi prințului de 31 de ani în administrarea Ducatului de Wales, care are o suprafață de 53.00 de hectare și îi aduce importante beneficii — 22 de milioane de euro numai în 2012-103, spre exemplu.

Absolvent al Facultății de Geografie de la Universitatea Saint Andrews, unde a cunoscut-o și pe cea care i-a devenit soție, Kate Middleton, prințul va avea la Cambridge un orar special, compatibil cu activitatea sa la fundația pe care o patronează împreună cu fratele său, prințul Harry, și cu soția sa, Catherine.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente