(video) 2 din 17 de la Beyonce

beyonce

După ce a înnebunit toată lumea cu fragmente din noul său album vizual, cu 14 piese și 17 video-uri, Beyonce lansează două videoclipuri oficiale în întregime: ”Drunk in Love”, cu soțul Jay Z și ”XO.”

Drunk in Love” a fost filmat în Miami Beach. Video-ul este realizat în alb și negru, și vine să surprindă niște momente spontane, naturale, dintre Bey și Jay. Interpreta cântă despre anumite detalii personale din relația lor, în timpul unei coregrafii mai speciale. Ea deseori zâmbește la cameră. Cei doi nu se află la prima colaborare. ”Crazy in Love”, ”Deja-Vu”, ”Upgrade U” sunt doar câteva din piesele unde cuplul și-a arătat puterea pe care o deține în showbiz-ul mondial. Regizorul primului video, din seria celor 17, este Hype Williams.

Despre următorul videoclip se știa de ceva vreme. ”XO” a fost filmat  în Coney Island. Potrivit, Vogue UK, la filmări au participat modelele Diandra Forrest, Jessica White și Jourdan Dunn. Videoclipul a fost realizat de renumitul fotograf, Terry Richardson. În afară de starurile care au susținut-o, interpreta a intrat în cadru cu un bebeluș în brațe, care pe atunci se credea că este fiica sa Blue Ivy.

Huffington Post scrie că Beyonce a riscat mult atunci când a lansat albumul ei vizual direct pe iTunes, la sfârșitul săptămânii trecute, fără nici o promovare sau pre-lansare. Acum este clar că mișcarea ei îndrăzneață aduce roade. Beyonce a vândut, până în prezent, 828.773 de exemplare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente