Bărbatului din Orhei care i-a dat foc cumnatei sale a fost condamnat

prison
Foto: Verdict în cazul bărbatului din Orhei care i-a dat foc cumnatei sale PC: yourvoiceintheassembly.co.uk

Bărbatul din Orhei care în vara anului trecut i-a dat foc cumnatei sale, în vârstă de 20 de ani, a fost condamnat la ani grei de închisoare.

Potrivit unui comunicat emis de Procuratura Generală, pe 22 iunie 2012, aflându-se sub influența alcoolului, inculpatul, fiind în proces de divorț a intrat în conflict cu soția şi rudele acesteia. Aflându-se în gospodăria socrului, acesta a amenințat că va incendia casa, după care a stropit-o pe cumnata sa cu benzină şi a incendiat-o.

Victima, în vârstă de 20 de ani, a fost transportată de urgență la spitalul raional în stare de comă, unde peste o săptămână a decedat.

Inculpatul, în vârstă de 30 de ani, cu antecedente penale, a fost condamnat pentru omor intenționat şi tentativă de omor la 15 ani de detenție în penitenciar de tip închis. Prin aceeași sentință a fost obligat să achite mamei şi surorii victimei un prejudiciu moral şi material în sumă de 62 mii lei.

Procurorii, care au solicitat condamnarea inculpatului la detenție pe viață, vor ataca sentința deoarece o consideră prea blândă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente