Elevii din Republica Moldova care deţin cetăţenie română și sunt interesaţi să-şi continue studiile în străinătate pot beneficia de gratuitatea taxelor de școlarizare pentru cetățenii UE în Danemarca.

Învățământul danez este foarte eficient, în sensul că informația este bine selectată şi precisă. Materiile şi subiectele nu sunt create și propuse de către ministerul danez de educație, ci sunt special concepute de către firme și companii, de către potențialii angajatori, astfel încât atunci când studentul se lansează pe piața muncii, să fie perfect pregătit să activeze în domeniul în care a terminat studiile. În plus, danezii ar fi cei mai fericiți oameni din lume, conform unui top global. Au şi motive: locuiesc într-un mediu sănătos, prosper, în care tinerii au reale șanse de angajare după absolvire şi se bucură de salarii atractive, incomparabile cu cele din estul Europei. Mai mult decât atât, beneficiază de servicii medicale şi educaționale gratuite la care au acces şi cetățenii UE pe teritoriul danez.

IEC – International Education Center Romania este o organizaţie cu experienţă de peste 10 ani în consultanţă educaţională, abilitată să îi sprijine pe studenţii români în procedura de aplicaţie, de la selecţia programului până la semnarea contractului de cazare.

Din portofoliul IEC fac parte reputate universități precum Aalborg University, AU Herning, Business Academy Aarhus, Dania Academy, University Northern Denmark (UCN), University of Southern Denmark, VIA University College, ZIBAT etc. cu variate programe de licență şi master. De asemenea, aplicanții care nu dețin un certificat de limba engleză, pot susține un test de limbă prin intermediul IEC.

Înscrieri până la 20 ianuarie 2014 la [email protected] Testimoniale şi mai multe infomaţii pe www.studyindenmark.ro.