(doc) PCRM: „Toți care au participat la parafarea Acordului sunt trădători de patrie”

voronin
Foto: Vladimir Voronin PC: tribuna.md

Astăzi, pe data de 5 decembrie curent, la ședința ordinară a Parlamentului, Vladimir Voronin a înaintat moțiunea de cenzură a Guvernului.

Update 13.05 : Biroul Permanent a decis ca moțiunea de cenzură înaintată, astăzi, de opoziția comunistă să fie examinată în cadrul ședinței de  miercuri, 11 decembrie, la ora 15.00. Propunerea a fost votată cu majoritatea voturilor.

Potrivit comuniștilor, la cel de-al treilea Summit al Parteneriatului Estic care a avut loc săptămâna trecută la Vilnius, Lituania, a fost parafat un tratat internațional fără acordul societății civile și o aprobare din partea Parlamentului, ne informează UNIMEDIA.

În textul moțiunii se menționează că negocierile au fost „secrete” și că textul Acordului a fost ținut în taină. În opinia comuniștilor, acest fapt reprezintă „o crimă gravă împotriva poporului moldovenesc și statului Republica Moldova”.

Vladimir Voronin a susținut faptul că parafarea Acordului de Asociere a îndepărtat și mai tare perspectivele de reîntregire a țării.

Opoziția comunistă declară că toți cei care și-au pus semnătura pentru parafarea Acordului de Asociere sunt trădători de patrie, uzurpatori a puterii în stat și trebuie să fie judecați strict conform cadrului legal existent.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente