10 motive să participi la Gala Studenţilor Originari din Moldova

1381959_423038191135929_1961502736_n
Foto: Se caută cei mai buni studenți moldoveni care își fac studiile în afara țării PC: Facebook

Mai sunt zece zile în care studenții și absolvenții originari din Republica Moldova care au atins rezultate remarcabile în plan academic și extra-curricular la nivel internațional, pot aplica la proiectul Gala Studenţilor Originari din Republica Moldova „Excelenţă Academică pentru Moldova”.

Organizatorii concursului îți dau 10 motive de ce să participi la Gala Studenţilor:

#1. Vei face parte din prima generație “Excelență Academică pentru Moldova”.
#2. Ai șansa să devii unul dintre cei 4 finaliști: Studentul Anului din SUA şi Canada, Studentul Anului din Europa de Vest, Studentul Anului din Europa Centrală şi de Est, Studentul Anului din Străinătate.
#3. Vei fi remarcat pentru rezultate remarcabile în plan academic şi extra-curriculum la nivel internațional.
#4. În cadrul marelui eveniment al Galei Studenților, vei interacționa direct cu reprezentanții a circa 20 de companii de top din Moldova.
#5. Evenimentul se află sub înaltul patronaj al Prim-ministrului Iurie Leancă. Astfel,vei fi în vizorul înalților demnitari de stat care vor fi prezenţi la ceremonie.
#6. Vei avea acces la oportunități de stagiare şi angajare personalizate.
#7. Vei avea acces la o rețea internațională de alți studenți moldoveni care îşi fac studiile la ciclurile universitare Licenţă, Masterat, Doctorat în diverse colțuri ale lumii.
#8. Toți participanții la concurs vor fi invitați împreună cu familiile lor la ceremonia de premiere. Aceasta va avea loc pe 4 ianuarie, în Palatul Republicii din Chișinău.
#9. Vei avea parte de premii semnificative.
#10. Încă nu te-am convins? Cel care participă, câştigă! Motivația adevărată vine din interior!

Reamintim că Gala Studenților Originari din Republica Moldova va avea loc pe data de 4 ianuarie 2014 la Chișinău. Câștigătorii premiilor vor fi desemnați în urmă unui concurs de dosare. La concurs sunt invitați să participe studenții originari din Moldova (la ciclurile universitare Licență, Masterat, Doctorat), care își fac studiile în anul 2013/2014 la universități din străinătate, inclusiv studenții care au absolvit o astfel de instituție în anul 2013. Categoriile pentru care se vor acorda premii sunt: Studentul Anului din SUA și Canada, Studentul Anului din Europa de Vest, Studentul Anului din Europa Centrală și de Est, Studentul Anului din Restul lumii, Studentul Anului din Străinătate.

Termenul limită de aplicare la concurs este 1 decembrie 2013.

Totodată, aplicațiile, modalitățile exacte privind depunerea dosarului de candidatură și datele de contact ale organizatorilor proiectului sunt accesibile online, la adresa: galastudentilor.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente