O româncă a devenit fotograful anului 2013

sony-photographer-of-the-year
Foto: ”Tradiții populare din România în perioada Anului Nou”. PC: Alecsandra Dragoi

După cum raportează Huffington post, anul acesta premiul mare la gala premiilor mondiale Sony pentru fotografie, a fost obținut de către o româncă. Aflați cine este tânăra fotografă.

Alecsandra Dragoi, din România, este deținătoarea marelui premiu în cadrul concursului anual de fotografie Sony. Alecsandra a concurat alături cu alți 122,000 de fotografi din toată lumea, un număr record de participanți pentru acest an. Gala premiilor a avut loc la Londra și a fost găzduită de Organizația Internațională a Fotografie. O parte din câștigători au fost anunțați din luna februarie, dar cele mai impresionante lucrări au fost lăsate pentru luna aceasta.

Alecsandra își ridică premiul. PC: imagine preluată de pe pagina de facebook a fotografei
Alecsandra își ridică premiul. PC: imagine preluată de pe pagina de facebook a fotografei

Poza câștigătoare face parte dintr-o serie de lucrări care arată tradițiile din România în perioada Anului Nou. De la mici până la adulți, toți poartă costume colorate, deși un interes mai mare trezește blana de urs pe care o poartă cei mai curajoși, un trofeu de luptă și vânătoare. În prezent, Alecsandra își face studiile la Universitatea Portsmouth din Marea Britanie. Urmăriți întreaga galerie a lucrărilor câștigătoare pe pagina Huffington post.

Taguri: ##diez
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente