Del Potro l-a învins pe Federer pentru a-și apăra titlul de la Basel

Juan_Marti__n_Del_Potro_1609
Foto: Del Porto câștigă al 2-lea titlu consecutiv la Basel Open PC: swissindoorsbasel.ch

Sezonul nereușit al lui Roger continuă. Duminică, 27 octombrie, acesta a pierdut în finala de la Basel împotriva argentinianului Juan Martin del Potro, care a câștigat al 4-lea titlu ATP în acest an.

Chiar dacă a arătat un tenis foarte bun, Roger Federer nu a reușit să evite o pierdere cu 7-6, 2-6, 6-4 în fața lui Juan Martin del Potro, care a impresionat cu serviciile sale în forță.

Câștigătorul și-a asigurat prezența la Turneul Campionilor, competiția ce va încheia sezonul 2013. Totuși, elvețianul mai are șansă să se califice la turneul final cu ajutorul Masters-ului de la Paris, care a început luni.

Federer, care a câștigat ultimul său titlu de Mare Șlem la Wimbledon în 2012, nu a reușit să ajungă în finală a unui turneu major în acest sezon, o contraperformanță atinsă pentru prima dată din 2002.

De cealaltă parte, la competiția feminină, Serena Williams se simte foarte comod. Lidera WTA și-a apărat titlul în finala Campionatului din Istanbul, învingând-o pe chinezoaica Na Li, scor 2-6, 6-3, 6-0.

 

Americanca a câștigat al 4-lea titlu de la Istanbul  PC: wtachampionships.com
Americanca a câștigat al 4-lea titlu de la Istanbul PC: wtachampionships.com
Taguri: #tenis
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente