Femeile care vor să aibă o carieră strălucită trebuie să se machieze

job-interview
Foto: Circa 67% dintre patronii de firme nu văd cu ochi buni salariatele care nu se machiază. PC: hellobeautiful

Potrivit a două treimi din patronii britanici, femeile trebuie să se machieze dacă vor să aibă o carieră profesională strălucită, scrie Daily Mail.

În cadrul unui studiu desfășurat de escentual.com au fost intervievați patroni de firme pentru a afla motivele care îi fac să angajeze o femeie în detrimentul alteia. Două treimi dintre ei au spus că angajează mai ușor o femeie dacă este machiată la interviul de angajare, iar 39,2% au declarat că o femeie nemachiată este promovată mai greu. Circa 67% dintre patronii de firme nu văd cu ochi buni salariatele care nu se machiază.

”Patronii britanici cred că aparența femeilor are influență asupra carierei lor profesionale. Sondajul ne arată și că salariatele trebuie să se machieze ca să facă impresie bună la locul de muncă. Machiajul le ajută să fie mai sigure pe ele. O atitudine pozitivă, un regim alimentar sănătos și faptul că se simt frumoase le ajută pe femei să aibă încredere în ele, lucru care se răsfrânge pozitiv și asupra angajatorilor”, arată Emma Leslie, purtător de cuvânt la escentual.com, citată de Daily Mail.

Sursa: Agerpres

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente