Jurnalul miresei: Top 5 piese pentru dansul mirilor

wedding-first-dance-3
Foto: Primul dans în viața conjugală PC: chrisdao.com

Dansul mirilor este unul din cele mai așteptate momente din timpul nunții. Oaspeții abia așteaptă să devoreze orice detaliu și mișcare a acestei clipe.

#5. James Blunt – You’re beautiful

Fiecare mireasă își dorește să i se spună cât de frumoasă e în noaptea nunții. Cu toate acestea, dacă alegeți această piesă să vă dea ritmul primul dans al vieții conjugale, ar fi bine să excludeți finalul. Eroul principal este decepționat și se aruncă în ocean, concluzând că niciodată nu vor fi împreună.

#4. Nickelback – Never gonna be alone

Ați depus jurământul că veți fi mereu împreună, la bine și la rău, deja sunteți un tot întreg. Nedespărțiți, din acest moment veți fi alături unul de altul o viață înainte.

#3. The Black Eyed Peas – I Gotta Feeling

Cu siguranță noaptea nunții este o perioadă importantă și anume noaptea e cea care unește destinele a doi iubiți, după cum spun bătrânii. Simți sau nu, dar piesa I Gotta Feeling vă dă ritm întregii petreceri organizate cu această ocazie specială.

#2. Robin Thicke – Blurred Lines

Spiritul non-conformist se vrea văzut și el. Blured Lines este potrivit pentru cei ce nu sunt gata să renunțe la viața din cluburile de fițe. Cine a zis că trebuie?! Doar viața de familie poate fi și distractivă.

 

#1. The Platters – Only you

O piesă fermecătoare despre trăirile unui om îndrăgostit. Despre puterea și magia dragostei care face viața mai luminoasă, plină de frumos și dragoste față de omul iubit. Cu siguranță o astfel de piesă ai vrea să îți fie cântată dimineață de dimineață atunci când te vei trezi alături de dragostea vieții tale.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente